Má vernisáž fotografií: Hřbitovní kvítí

Má vernisáž fotografií: Hřbitovní kvítí

13. 10. 2014

Miluji přírodu, miluji vše živé. Gratulantům vždy říkávám, že jestli kytku, tak mi mají přinést živou v květináči.

Je začátek října, sobota dopoledne. Odvoleno už mám a muž se chystá na hřbitov (sám ne, na to je ještě hodně živý) opravovat náhrobek rodičům. Tak mne vzal s sebou...prý abych věděla, do čeho jdu :).

Vzala jsem foťák. Ten mám vlastně u sebe skoro pořád, jeden nikdy neví, jaká scenérie se mu nabídne, a pak by si mohl vlasy vyškubat, že to nemůže zvěčnit. A jak tak při cestě k našemu hrobu obdivuji na hrobech pestrou škálu všesvatníků, zpozorovala jsem tvory, které zrovna moc nemiluju. Neuvěříte. Lítala kolem mne spousta vos. Zrovna na našem náhrobku ve vitrínce na fotografie si udělaly hnízdo a zuřily, když jsme je začali přesvědčovat, že tam bydlí neoprávněně.

Nejdřív jsme jeli zpět pro BIOLIT. Marnost nad marnost. Museli jsme volat odborníky. Přijeli starobohumínští hasiči a začali s odstraňováním nepovoleného vosího příbytku. A protože vyhnali i nás, začala jsem se toulat kolem hrobů a cvakat spoušť. 

Nerudovo Hřbitovní kvítí je pesimistická sbírka básní o zlu, tmě... Na rozdíl od Nerudy, moje Hřbitovní kvítí je plné barev a slunečního jasu. Nuže, posuďte sami, prosím.

 

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%