Marie Petrovová: Zkuste
osvobodit svou domácnost

Marie Petrovová: Zkuste
osvobodit svou domácnost

21. 10. 2014

Více než dvacet let se Marie Petrovová pohybovala v bankovnictví. Každodenní rozhodování ve světě velkých peněz končilo kolotočem ve tří až pětičlenné domácnosti. Poté, co opustila jeden z vrcholových postů finančního domu, vyvstala otázka: co dál? Vzpomínala na stresy, kdy musela řešit běžné úkoly týkající se údržby domu, zahrady či starosti o své blízké. A vzpomínala také na firmu, která do listopadové revoluce tyhle problémy alespoň z části řešila. Vytanulo jí na mysli její jméno – Osvobozená domácnost. Letos v září Marie a její společnice ochrannou známku Osvobozená domácnost zaregistrovaly.

V široké nabídce úklidových společností je těžké se zorientovat. Proč by si měli lidé zvolit právě Osvobozenou domácnost?

Nejdřív musím říct, že my vlastně nejsme úklidová firma. Naší předností je, že můžeme klientům zajistit pestrou škálu prací v domácnosti a také je zorganizovat logicky za sebou. Například přivezeme tzv. hodinového manžela na opravu elektrických rozvodů či na drobné stavební úpravy, počkáme s ním, než práci dokončí a také vyčkáme příchodu úklidové čety. Majiteli nemovitosti pak předáme klíče od uklizeného bytu.

Zajišťujete také nějaké speciální služby pro seniory?

Předpokládám, že zaměstnané děti se budou zajímat o pomoc, kterou můžeme nabídnout jejich rodičům a s kterou si tak nemusejí lámat hlavu. Vždyť kdo z nás nezná tu neřešitelnou situaci, kdy tatínek či maminka senior musí navštívit lékaře a vy jste účastníky mezinárodního kongresu a nemůžete se vzdálit. Náš pracovník vyzvedne seniora doma, odveze ho na vyšetření, počká na něj a odveze zpět domů. Samozřejmě, že i rodiče potřebují doma něco opravit, přivézt velký nákup a podobně.

Jaké služby nejvíce lidé oceňují?

Kromě toho, že oceňují kvalitu provedené práce, překvapilo nás, jak pozitivně reagují na službu naší partnerské společnosti Ironing Ladies. Tu založili dva mladíci. Sbírají především špinavé prádlo od klientů a dámy, které nemohou z nejrůznějších důvodů opustit domácnost, toto prádlo vyperou a vyžehlí. Služba je pak vrátí zpět jejich majitelům.  

Může si vaše služby dovolit i běžný občan či senior?

To záleží na tom, jakou službu potřebuje a v jakém rozsahu, tedy jestli je to jednorázová nebo opakovaná služba. Zájemce nám může přes internetové stránky poslat dotaz a my mu zpracujeme  cenovou nabídku. Chceme být dostupní všem cílovým skupinám, ale samozřejm naše služby něco stojí, už proto, že pro nás je klíčová důvěryhodnost a kvalita.

Dnes jsou lidé zvyklí dostávat různé bonusy. Poskytujete je i vy?

Připravili jsme tzv. balíček služeb. Jeho součástí je dvě hodiny práce tzv. hodinového manžela, jedna hodina IT servisu, o niž mají zájem lidé méně zdatní v obsluze počítačů, součástí jsou také dvě pochůzky, to může být velký nákup, odvoz a dovoz věcí do čistírny, malých spotřebičů do opravny a podobně.  Tento balíček přijde klienta na tři tisíce korun.

Kdo pro vás pracuje?

Spolupracujeme s profesionály, které osobně známe, nebo známe jejich práci a usilujeme o to, aby nedocházelo k žádným nepříjemným překvapením na jedné či druhé straně. Naším heslem je spolehlivost a transparentnost.

domácnost úklid
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.