Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

27. 10. 2014

Milé čtenářky, milí čtenáři, přijměte, prosím, omluvu za chybně vylosovaného vítěze produktové soutěže o zahradní štěpkovač. Do losovacího programu jsme omylem vložili e-mailové adresy čtenářů, kteří odpověděli nesprávně. Losovací program vybral paní Libuši Křapovou, které se tímto také omlouváme a posíláme "cenu útěchy".

Správná odpověď na otázku "Čím je vybaven štěpkovač Powersilent?" byla vysoce odolným ozubeným kolem!

Soutěž o zahradní štěpkovač od společnosti Mountfield prodlužujeme o další týden. Zároveň jsme nasadili novou otázku. Soutěžit můžete tedy znovu zde. Ještě jednou se všem čtenářům magazínu i60 omlouváme.

Další soutěže finišují

Do finále míří další dvě autorské soutěže. Jednak je to "Moje vernisáž", která trvá až do pátku 31. října. Ještě téměř týden nám tedy můžete posílat tematické soubory zajímavých fotografií. První vítěz, kterému se podaří přivést na svou přehlídku fotek nejvíce návštěvníků (podle jejich počtu v diskusi k příslušnému článku), od nás získá skvělou knihu Retro od nakladatelství JOTA. Hlavního vítěze vybere v neděli 2. listopadu sama redakce – cenou je luxusní zahradní gril společnosti Mountfield.

Soutěž bude velmi dramatická, protože už nyní se nám sešlo bezmála 30 skvělých fotoalb. Zatím nejvíce návštěvníků pozvali na svoji vernisáž tito soutěžící: 1. Alena Tollarová - "Obcologie" (47 komentářů), 2. Daniela Radková - Moje láska a chlouba (40 komentářů), 3. Zdeňka Vítková - Můj domov jižní Morava (28 komentářů).

Za druhé pokračuje tematická literární soutěž "Moje životní trefa!". Dosavadní příspěvky jsou výtečné, pište dál. Co se vám v životě nejvíce podařilo? Vyhráli jste ve sportce? Zvítězili jste v mládí v nějaké sportovní disciplíně či v zajímavé soutěži? Podařilo se vám překonat nějaké úskalí, anebo je vaší životní trefou vaše manželství? Pošlete nám své příspěvky na téma "Moje životní trefa", a to až do pátku 31. října. Nejzajímavější příspěvek odměníme knihou Potkala jsem léčitele od Evy Pilarové a Jaroslava Doubravy, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Soutěž vyhodnotíme opět 2. listopadu.

Současně vyhlašujeme téma příštích dvou týdnů s názvem „Moje bydlení“. Jste spokojeni s tím, jak bydlíte? Anebo je vaše bydlení nevyhovující? Toužíte po nové adrese? A kde by měla být a co by měla konkrétně splňovat? Posílejte nám své příspěvky na toto téma do 8. listopadu a doplňte je exteriérovými snímky vašeho domu nebo bytovky. V neděli devátého redakce vybere nejlepší příspěvek a výherce odmění pěknou knihou Děláme si to doma sami (domácí kosmetika, drogerie a lékárna) od nakladatelství JOTA.

Zralé modelky v Praze!

Nezapomeňte, že první listopadový den se v obchodním centru Letňany uskuteční poslední a největší letošní módní přehlídka s účastí našich dam z projektu i60 Senior Fashion. Pět žen, Vladimíra Beranová, Stáňa Ledererová, Helena Mandíková, Miroslava Matoušková a Marcela Zvadová, vybraných ve spolupráci s naším obchodním partnerem, vystoupí celkem třikrát, a to v 12.00, 13.00 a 14.15 hodin. Předvedou se v podzimních a zimních outfitech značek KARA, BIBA či Marks & Spencer. Každá z účinkujících obdrží od našich partnerů Fytofontana a Dermacol jako pozornost balíčky s kosmetikou. Zlatým hřebem této akce bude vystoupení legendárního zpěváka Václava Neckáře s jeho dvorní skupinou Bacily. A u všeho bude i Česká televize! Poznačte si prosím toto datum v kalendáři, budeme moc rádi, když naše odvážné ženy osobně podpoříte.

Chraňte si své zdraví

V podzimním počasí s častým střídáním teplot začínají řádit chřipky. Užívání léků, vitaminových doplňků a konzumace některých potravin současně však může způsobit nežádoucí účinky, které mohou významně snížit účinnost léčby, nebo naopak případně způsobit poškození zdraví pacienta.

Proto je třeba jejich aplikaci konzultovat s odborníky. Připomínáme, že když se vypravíte do lékáren BENU, každá vám na počkání zdarma zhotoví Lékovou kartu BENU, která je ideálním pomocníkem při užívání většího množství léků nebo doplňků stravy současně. Karta je zároveň databází, v níž sleduje profesionální personál vzájemné působení všech léků a doplňků stravy, které užíváte, a proto vás může předem upozornit na případné nežádoucí interakce.

Tipovačka, Foto dne, kvíz

Po finálových bojích na Turnaji mistryň v Singapuru skončila naše tipovací soutěž (Tipovačka). Bylo to drama do posledního zápasu, nakonec nejlépe tipovala a celou soutěž vyhrála paní Lenka Vorářová, která tak od redakce získá turistický kompas.

Za pět fotografií v sekci FOTO dne získíává od nás filmové DVD paní Alena Vávrová. A ve vědomostním kvízu měl tentokrát štěstí Luboš Edl. Všem vítězům gratulujeme!

Také, prosíme, nezapomeňte, v pátek ráno v 9.00 vyhlašujeme další Fotohádanku týdne.

Vážení přátelé, užívejte mírného a barevného podzimu, pravidelně čtěte, soutěžte a pište. Magazín i60 bude rád vaším společníkem.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...