FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Hana Rypáčková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Hana Rypáčková

1. 11. 2014

Hana Rypáčková se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. V  čase 09:24:12 jako první správně odpověděla, že na prvním snímku je řecký ostrov Zakynthos a na druhém český hrad Točník. Paní Rypáčková získává oblíbenou knížku Deník Bridget Jonesové od Helen Fieldingové, kterou vydala společnost Albatros Media, nakladatelství XYZ. Gratulujeme!

Ale neodpustíme si malé upozornění. Podle pravidel musí být odpovědi jednoznačné. Odpověď „třeba Zakynthos“, kterou použila paní Rypáčková, by napříště za jednoznačnou nemusela být považována a tím pádem ani uznána. Tentokrát ještě přimhouříme oko, ale apelujeme na zcela jasné odpovědi.

A jaké že byly konkrétní soutěžní otázky?

1. otázka:
Na kterém ostrově v Iónském moři se nacházejí tyto podmořské jeskyně?

2. otázka:
Jak se jmenuje známý český hrad zobrazený na fotografii?

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští pátek. A nebojte se tipovat. Vidíme, že vás tato soutěž zajímá, zadání čte mnoho z vás, ale jen zlomek si troufá hádat. Obavy jsou přitom zbytečné, je to jen hra, vždyť vůbec o nic nejde.

Pro jistotu si ještě zopakujme pravidla:
Každý pátek v 9.00 hodin umístíme na portál dvě fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na obě otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku).

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce další nápovědu. U otázek bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.