Módní přehlídka v Letňanech:
modelky sledovala kamera ČT

Módní přehlídka v Letňanech:
modelky sledovala kamera ČT

2. 11. 2014

Poslední potlesk, poděkování pořadatelů a konečně konec... Hodně perný den mají za sebou naše modelky, které byly vybrány na módní přehlídku pořádanou Obchodním centrem Letňany. Právě tam dnes vyvrcholila akce s názvem Měsíc v růžovékterá je symbolem celosvětového boje proti rakovině prsu a její součástí bylo i vystoupení modelek projektu i60 Senior Fashion.

Pro Miroslavu Matouškovou, Marcelu Zvadovou, Helenu Mandíkovou, Stáňu Ledererovou a Vladimíru Beranovou začal sobotní den hodně brzy. V půl deváté ráno měly sraz v OC Letňany s naší produkční Danielou Havlasovou, která je nejdříve zavedla do kadeřnictví Klier, jež se postaralo o účesy dam. Po skvělé práci kadeřnic se pak modelky přesunuly do péče vizážistek z kosmetického salonu Yves Rocher. 

"Kadeřnice i vizážistky byly skvělé, jsem moc spokojená. Už aby to začalo," vyjádřila své pocity před prvním vystoupením na přehlídkovém molu Marcela Zvadová. "Je to vzrušující, stejný adrenalin, jako když jsem letěla balonem," zhodnotila přípravu před přehlídkou Vladimíra Beranová. 

Dámy neměly ani čas se pořádně naobědvat a už byly v prostoru za pódiem, kde společně s mladými modelkami, ale i dětmi z agentury REA models čekaly na odstartování celé akce.

Tři výstupy s dvěma fitingy

Na přehlídkové molo, či přesněji pódium, které bylo instalováno v centrální části OC Letňany vystoupily dámy celkem šestkrát. Během 12 - 14.30 hod. absolvovaly modelky tři výstupy a předváděly vždy dva modely, a to podzimní a zimní outfity značek KARA, BIBA, PROMOD, Marks & Spencer a společenské šaty E.L.

Všechny dámy si vedly na pódiu skvěle, jakoby předváděly módu řadu let. Společenské šaty i sportovní outfity jim moc slušely, a tak nebylo divu, že od přihlížejících diváků sklidily velký aplaus. Však taky v davu přihlížejících měly modelky řadu příznivkyň - čtenářek magazínu i60, které se přišly na přehlídku podívat. Mnohé z nich si již také práci modelek v rámci projektu i60 Senior Fashion vyzkoušely. A podívat se přišla i stylitska a módní poradkyně Táňa Havlíčková, patronka projektu, která připravovala dámy na minulých přehlídkách. 

Vystoupení modelek vám ještě přiblížíme slovem a obrazem v příštích dnech až zpracujeme fotografie a také video. Celou atmosféru módní přehlídky v OC Letňany však budeme moci vidět i v České televizi. Ta totiž modelky natáčela po celý sobotní den, od chvíle, kdy dorazily na místo srazu, po celou dobu přípravy až po vlastní vystoupení. Projekt i60 Senior Fashion totiž bude tématem jedné z reportáží pořadu České televize Gejzír. O termínu jeho vysílání vás budeme včas informovat.

 

móda Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%