Napínavé duely o účast
na Turnaji mistrů v Londýně

Napínavé duely o účast
na Turnaji mistrů v Londýně

1. 11. 2014

Již za týden nás čekají finálové duely o pohár Fed Cup. Finále mezi českými a německými tenistkami. Hned potom následuje Turnaj mistrů v Londýně od 9.listopadu - 16.listopadu.

Tomáš Berdych se kvalifikoval po souboji s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, kterého udolal 2:1. Kvalifikovali se také poprvé Japonec Kei Nišikori, který zdolal Španěla Davida Ferrera 2:1. Dalším debutantem je Milos Raonic, ten porazil světovou dvojku Rogera Federera. Španěl Rafael Nadal se odhlásil ze zdravotních důvodů. A tak v letošním Turnaji mistrů jsou dva nováčci Kei Nišikori a Milos Raonic.

Zrekapitulujme účastníky Turnaje mistrů v Londýně: Srb Novak Djokovč, Švýcar Roger Federer, Švýcar Stan Wawrinka, Japonec Kei Nišikori, Brit Andy Murray, Čech Tomáš Berdych, Chorvat Marin Čilič a Kanaďan Milos Raonic.

Tomáš Berdych si vybojoval svou účast na Turnaji mistrů již popáté. Takže už je jakoby veteránem. Nejúspěšnějším držitelem je Roger Federer, kterých se stal vítězem celkem šestkrát. Pak to byl Ivana Lendl a Pete Sampras, ti získali titul celkem pětkrát. Ivan Lendl byl dokonce devětkrát ve finále. Světová jednička Novak Djokovič je držitelem tří trofejí a vyhrál Turnaj mistrů v Londýně nejen vloni , ale i předloni. Předtím dvakrát za sebou Roger Federer. A tak to bude v závěru roku zajímavé a napínavé nejen pro účastníky vlastního Turnaje, ale i pro fanoušky, jako jsme kupříkladu my tady na i60. A snad i s Tipovačkou, která bývá také napínavá.

Sportu zdar, tenisu obzvláště!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.