Podzimní kosmetické
novinky. Znáte je?

Podzimní kosmetické
novinky. Znáte je?

11. 11. 2014

Svět kosmetiky se neustále rozvíjí, stejně jako se stále na trhu objevují nové kosmetické produkty, objevují se i nové aktivní látky. Nyní jsou to takzvané „příkazové“ látky. O co jde?

Příkazové látky jsou vlastně mimořádně účinné aktivní látky. Na rozdíl od jiných přípravků, které chybějící aktivní látky pouze doplňují, tyto „příkazové“ dávají pleti pokyn, jakou látku mají začít produkovat a syntetizovat a kde je uplatnit. To například znamená, že pleť si začne vyrábět svůj vlastní kolagen či sama začne produkovat tuk, a to v místech, kde bude postupně vyplňovat jemné i hlubší vrásky.

Ač se to zdá jako sci-fi, tyto látky najdete i v běžně dostupných produktech za příjemnou cenu. Pojďme si ukázat několik tipů od kosmetické firmy RYOR, která je českou rodinnou značkou a udržuje trend se světovými nadnárodními kosmetickými firmami.

Sérum na oční okolí s Matrixylem

Jedná se o vysoce účinný regenerační přípravek určený především k ošetření očního okolí, ale zároveň i na ošetření jemných vrásek celé pleti. A pozor – je vhodný i pro citlivky!

Obsažené aktivní látky: Matrixyl (restrukturalizace 3D kožní sítě), ceramidy (hydratace a regenerace pleti), skvalen (zjemnění a zlepšení kožní bariéry), vitamin E (antioxidant), mandlový a jojobový olej.

A co je to Matrixyl? Jde o vysoce moderní látku na bázi unikátních peptidů. Tyto upravené peptidy jsou nosiči informací pro přestavbu a opravu kůže a dokáží zmenšit vrásky až o 44,9 % za dva měsíce a zároveň zvýšit elasticitu a tonus pokožky o 20 procent. Matrixyl aktivuje mezibuněčnou hmotu, pokožka se tak stává hutnější a hydratovaná.

Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem je vhodné pro všechny věkové kategorie i typy pleti včetně citlivých. Aplikujte 2x denně, ráno a večer na partie očního okolí. Sérum můžete využít i na celý obličej jako denní či noční krém.

Cena je 204 Kč a více o přípravku se dozvíte ZDE.

Výplň vrásek pro korekci pleti

Přípravek pro rychlou i dlouhodobou výplň vrásek. Kombinace dvou vysoce moderních aktivních látek zajišťuje okamžitý i postupný účinek při korektivní redukci vrásek až o 37,6 procenta, a to včetně vrásek v oblasti očního okolí, rtů, krku i rukou.

Jak výplň funguje? Přípravek obsahuje dvě vysoce moderní aktivní látky, které zajišťují dlouhodobý i krátkodobý (avšak velmi intenzivní) efekt. Vyplnění vrásek funguje na opačném systému než přípravky pro modelaci těla. Aktivní látky startují funkci adipocytů (tukových buněk), které začnou produkovat vlastní tuk a tukové buňky v podkoží, se vyplní, dochází tedy k napnutí pleti. Kolagenovým vláknům je tak vytvářena opora a dochází k vypnutí pleti ve spodních vrstvách pokožky. Pleť je při dlouhodobém používání vypnutá, svěží a vrásky jsou výrazně redukovány.

Aplikujte 2x denně, ráno a večer. Pro požadovaný efekt je nutná pravidelná a intenzivní aplikace! Přípravek je možné nanášet na celý obličej (pokud pleť působí unaveně a není vypnutá) nebo pouze lokálně (v případě lokálních mimických vrásek).

Cena je 214 Kč a více informací se dozvíte ZDE.

 

Nevíte, jak správně pečovat o pleť? Zeptejte se v naší kosmetické poradně na www.mujryor.cz

kosmetika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%