Berdych hraje o semifinále.
Porazí Djokoviče? Tipněte si!

Berdych hraje o semifinále.
Porazí Djokoviče? Tipněte si!

14. 11. 2014

Švýcar Roger Federer a Japonec Kei Nišikori jsou po Novaku Djokovičovi dalšími postupujícími do semifinále tenisového Turnaje mistrů v Londýně. Dnes tuto trojici může doplnit i Tomáš Berdych. Bude to však mít nadmíru těžké, protože o postup se bude muset porvat se současnou tenisovou jedničkou Djokovičem, který se i na tomto turnaji ukazuje ve skvělé formě.

Aby Tomáš mohl pomýšlet na postup, musí Djokoviče porazit a ještě pak čekat na výsledek dalšího dnešního zápasu Wawrinka-Čilič. Tušíte, jak oba zápasy dopadnout? Tipněte si v tenisové tipovačce zde. (Hraje se o krásnou publikaci o Josefu Masopustovi - pozn. redakce).

Včerejší odpolední duel Niškori-Raonic se nemohl uskutečnit, protože teprve těsně před zápasem oznámil Kanaďan Milos Raonic své odstoupení z Turnaje mistrů v Londýně z důvodu natrženého stehenního svalu, ke kterému došlo při duelu s Andym Murraym. Jako náhradník za Raonice nastoupil  třiatřicetiletý Španěl  David Ferrer. Byl to vskutku nádherný zápas a neskutečný tenis. První set vyhrál David Ferrer 6:4, avšak druhý set Japonec Kei Nišikori otočil 4:6 a ve třetím rozhodujícím setu už padaly jen vítězné údery Kei Nišikoriho. Byl to snad nejzajímavější duel Turnaje mistrů. Třetí set byl skutečně velkolepý. Nišikori však čekal na výsledek večerního duelu, kde se definitivně rozhodlo. Na vítězné údery to bylo 41:14 pro Nišikoriho, Japonec dal 4 esa, a David Ferrer 2 esa.

Večer se pak utkali Roger Federer a Andy Murray a tento zápas rozhodl o postupujících. Roger je z třinácti účastí na Turnaji mistrů již podvanácté v semifinále. A debutant Kei Nišikori je druhým semifinalistou. Roger Federer Andy Murrayho doslova smetl v setech 6:0 a 6:1. Roger Federer vyhrál všechny tři zápasy ve své skupině B.

Tipujte a sledujte napínavé duely. Sportu zdar a tenisu obzvláště!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.