Listopadová vernisáž fotografií

Listopadová vernisáž fotografií

19. 11. 2014

Někdy se mi podaří záběry, které se mne potěší a občas se líbí i přátelům a známým. Protože z našich profilů na i60.cz zatím není možné upoutávat přímo na nové fotografie, tak si dovoluji přidat několik vlastních čerstvých fotografií z listopadu. Nejsou to třeba špičkové snímky, ale nemusím tak upozorňovat ostatní slovně, že mám nové snímky na profilu. Pokud se někomu nebudou líbit, tak klidně snesu konstruktivní kritiku od odborníků, abych své snímky vylepšil. Ať už změnou kompozice, kontrastu nebo jiným výřezem. Pochopitelně, když jdu s kůží na trh, tak s kritikou musím počítat.

Rozšíření možností zobrazení 

Jak už tady napsal pan Radovan - snímky na výšku nemohou být  na i60 ve snímcích dne, tak je můžeme alespoň zařadit na profil. Pro větší působivost snímků můžeme použít odkaz na jiné servery, kde uložíte i snímky nad 1000 pixelů. Často používám sweb.cz nebo rajce.net. Takové odkazy jsem už použil úspěšně třeba na chatu i60.cz, kde lze okamžitě i velké snímky vidět.


Snímky nikomu nevnucuji, ale jen nabízím k nahlédnutí :-) 

Stejně tak najdete mnoho otevřených skupin amatérských fotografů na facebooku např. s názvy- S foťákem u pasu, Amatérské fotografování ..

Existují i uzavřené skupiny, ale když se přihlásíte, tak Vás mohou přijmout. Nemusíme jezdit daleko do galerií ve městech a můžeme je mít na monitoru.

Tak hodně zdaru!

vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.