Je opět 17. listopad

Je opět 17. listopad

17. 11. 2014

Je opět 17. listopad. Tehdy mi bylo přesně 40 a dnes je mi o 25 let víc. Uteklo to, jak se říká, jako voda. A voda, která utíká, něco přináší a něco odnáší.

Ta moje "voda" mi během těch 25 let odnesla na věčnost několik přátel, lásečku, která se zdála být láskou, milá zvířátka, sdílející s námi domácnost, přinesla mi nové, asi životní zaměstnání, cesty do několika zemí, bydlení v Praze ve vlastním bytě, zájem o netradiční medicínu, nové přátele, ale i povodeň na pracovišti, loupežné přepadení, nechtěných pár kilo navíc a nečekané zdravotní problémy. Nepřinesla mi, narozdíl od většiny z vás, novou generaci v podobě potomků, takže někdy ani nestačím vnímat, jak dlouhá doba skutečně uplynula. Nicméně stačím vnímat, kolik se toho změnilo.

Je 17. listopad 2014, 11 hodin. Stojím v davu na rohu Spálené a Národní. Jsem tu, protože jsem nezapomněla a protože chci také dát najevo, že jsou věci, které se mi nelíbí. Dělám to s plnou zodpovědností, i když můj úsměv je při olíznutí rtů přece jen trochu slaný.

demokracie politika svoboda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%