To jsem já

To jsem já

9. 6. 2012

To jsem já. Jmenuji se Marcela a bydlím v Ústí nad Labem v rodinném domě, kde mám zároveň i svoji firmu. Bydlím zde se svojí maminkou, babičkou a dcerami a se svým přítelem, s kterým jsem se seznámila přes internet. Podnikám v oblasti údržba zeleně a správa nemovitostí a realizace zahrad,  vedle toho všeho tvořím různé bytové dekorace. Magazín pro třetí generaci jsem objevila náhodou, když mi přišla upoutávka emailem. Nejsem sice důchodce, kterým je tento magazín určen, ale líbí se mi styl tohoto magazínu. Skládám básničky jen tak pro radost a hlavně pro relaxaci, jelikož v životě mě potkalo velké zklamání a většina básníček přišla na svět právě ve chvilkách, kdy mi nebylo do smíchu a zde je prostor pro zveřejnění mých postřehů příběhů a všeho s čím se v životě člověk setká.
Své chvilky a volný čas trávím u počítače při úpravě obrázků a fotek, při tvorbě mých osobních webových stránek a blogů.

Ráda zavítám na sociální síť Facebook, kde mám hodně virtuálních přátel a hlavně svoje dvě dcery s kterými jsem v kontaktu když momentálně nejsou doma. Ráda se odreaguji u různých her a sleduji různé seriály, které mi uniknou v televizy.Samožřejmě vedle všeho musím pracovat a tak využívám každou volnou chvilku u počítače. Ráda se toulám přírodou a navštěvuji hrady a zámky mám zahrádku na, kterou nemám moc času a psa, který je trochu zlobivý, ale věrný. Tak to jsem já, Marcela.


Já / Marcela (Velký obrázek)




 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.