Krásná můžete být v jakémkoliv věku

Krásná můžete být v jakémkoliv věku

24. 11. 2014

Že už se necítíte mladá? To rozhodně není žádnou překážkou v tom, abyste tak nemohla vypadat a abyste si nemohla udělat radost. Ženská krása může být půvabná skutečně v každém věku, což jistě ocení váš partner. A pokud daný článek čte i on, měl by myslet na to, že ženy velmi rádi dostávají dárky. Tak vyberte třeba dámské hodinky pro Vaši něžnější polovičku a učiňte z ní naprosto dokonalou ženu, se kterou vyrazíte na příjemnou a romantickou večeři. Jedinečná možnost, jak prohloubíte svůj láskyplný vztah.

Zapomeňte na nepříjemné vrásky

Zpět ale k ženám a k jejich kráse. Velmi častým ukazatelem stáří mohou být vrásky. Poslední studie ukazují, že se rok od roku dostavují v útlejším věku. To je dáno nekvalitní životosprávou, stresem, ale také prostředím, ve kterém žijeme. Pokud už se objeví, rozhodně není třeba zoufat, jelikož existuje poměrně snadná redukce vrásek. Bratislava je poté tím místem, kam ideálně zavítat, jelikož právě zde je k dispozici specializovaná klinika, kde vás těchto příznaků stáří zbaví. A to velmi snadno a doslova bezbolestně, díky aplikaci jedinečného botulotoxinu. Díky němu tak můžete pokožku vašeho obličeje či dekoltu dokonale vyhladit a zlepšit svůj vzhled třeba o několik let.

I šperky dodají vaší kráse jedinečný půvab

Co však ke každé ženě také neodmyslitelně patří, to jsou zcela jistě i šperky. I na nich byste si měla jako žena zakládat a vybírat je jak s ohledem na váš vkus, tak na s ohledem na výjimečnost konkrétní situace. Naprostým základem jsou poté náušnice, které vyniknou na uších ženy dokonalým způsobem. Stačí pouze zvolit vhodný typ korespondující s tvarem obličeje. Platí, že ženy s kulatějším obličejem by měli volit delší varianty a naopak ženy s tím oválným mohou bez obav sáhnout po výrazných kruzích. Stejně tak ale nejsou problémem ani drobnější, přesto výrazné varianty.

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.