Na dovolenou lze vyrazit v každém věku

Na dovolenou lze vyrazit v každém věku

24. 11. 2014

Že jste si v mládí neužili života, a to především v oblasti cestování? Nikdy není pozdě vyrazit, a to na mnoho zajímavých míst, které jsou rozesety po celém světě. Co samozřejmě láká nejvíce, to jsou zahraniční přímořské destinace, které nabídnou dokonalé možnosti dovolených. A pokud hledáte i ty nejlevnější varianty, rozhodně si počkejte na zájezdy last minute, ve kterých určitě nebude chybět v nabídce ani destinace, do které se možná právě vy vyloženě těšíte. Mezi ty nejoblíbenější patří třeba sever Afriky a Tunisko, nebo neméně zajímavé Turecko, či dokonalé antické Řecko. To vše nejenom za skvělé ceny ale i se zárukou toho, že najdete zájezd odpovídající všem vašim požadavkům z hlediska kvality.

Nebojte se cestování na vlastní pěst

Čeho se dnes také nemusíte bát, to je jistě možnost vycestovat na vlastní pěst. Taktéž platí, že tímto způsobem se lze dostat kamkoliv. A to nejenom autem, ale samozřejmě i letadlem. Tak zkuste letenky od Ryanair, které dnes patří mezi jedny z nejlevnějších na trhu. Navíc tato nízkonákladová společnost umožní vzít si poměrně velké palubní zavazadlo, či si v rámci rezervace přidat i jedno standardní, a to k odbavení. Poté se už stačí jenom dostavit na letiště a odlétnout – za odpočinkem či za poznáním zajímavého místa, a to kdekoliv po Evropě, po které jsou lety této společnosti primárně odbavovány.

Na dovolenou s novým účesem

A proč nespojit dovolenou třeba i s tím, že si dopřejete dokonalé zkrášlení? To se týká především žen, které tak mohou navštívit kosmetické salony, ale stejně tak i kadeřníky a další zkrášlovací centra. Co ale ve změně vzhledu také pomůže, to jsou clip in vlasy. Tato nová technologie umožní doslova libovolné prodloužení vašich vlasů a tedy možnost mít dokonalý účes, jaký jste si vždy přála. A to s možností chovat se k daným vlasům tak, jako by byly vaše vlastní.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%