Začněte s rekonstrukcí 
vašeho bytu co nejdříve

Začněte s rekonstrukcí
vašeho bytu co nejdříve

24. 11. 2014

Také jste si říkali, že budete v pokročilejším věku zlepšovat a zkrášlovat váš interiér? Pokud máte dost síly a času, rozhodně se do daného kroku pusťte. Zabavíte se tak správnou činností a zároveň uděláte něco pro sebe, ale stejně tak i pro vaši manželku. Ideální cestou jsou dřevěné obklady, vyrobené ryze z přírodního materiálu, tedy dřeva. To se dnes hodí do jakéhokoliv interiéru, kde navodí pocit harmonie, ale okouzlí svou jedinečností a originalitou. K tomu přidejte i jeho typickou vůni a bohaté varianty různého provedení. Stačí si tak vybrat tu pravou a začít.

Vše do sebe perfektně zapadá

Velkou výhodou daného řešení je rozhodně i to, že ho zvládnete realizovat sami. Stačí jenom, abyste byli alespoň mírně zruční jedinci. O vše ostatní se už postará perodrážka. Díky ní do sebe jednotlivé kusy obložení perfektně zapadnou, čímž půjde samotná realizace velmi rychle od ruky. Většina dostupných možností již s touto drážkou samozřejmě počítá, a to proto, aby dané práce ušetřili nejenom vám, ale i případným řemeslníkům. Proto se není třeba bát toho, že byste snad dané činnosti nezvládli.

Interiér lze zvelebit i dalšími prvky

Máte-li hotovo, jistě jste se svou prací dokonale spokojeni a ocení ji nejenom vaše žena, ale i vaše návštěvy, včetně potomků. Samozřejmě dřevěné obložení jako takové není to jediné, které lze použít na vylepšení vašeho domova. Velký dojem udělají i různé dekorace. Máte-li rádi umění, rozhodně vsaďte na obrazy. Pokud vám nevyhovují ty, které aktuálně máte a které visí na stěně, zvolte jiné, o mnoho dokonalejší. A nemusí se nutně jednat pouze o prestižní autory, jelikož v tomto směru jsou desetitisíce variant, po kterých můžete sáhnout a které udělají váš domov domovem. Jakmile vám objednaný obraz přijde, už stačí jenom jednoduchá práce, a to jeho přibití na stěnu vašeho pokoje.

bydlení rekonstrukce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.