Dárek k narozeninám

Dárek k narozeninám

9. 6. 2012

Nevím. Tak nějak se to sešlo. Vyhodnocení jarní soutěže, cena, moje narozeniny. Slavila jsem mou pětasedmdesátku a dostala jsem odměnu. Pěknou knížku od i60. Chtěla bych tímto poděkovat za milou pozornost.

Je to RODINNÁ ENCYKLOPEDIE ZDRAVÍ PRO TŘETÍ VĚK. Jak jsem se hned v úvodu dočetla, tak jsem vlastně vstoupila do věku ČTVRTÉHO. To však na věci nic nemění. Uvedené rady platí stále. Pro každý věk. A vůbec. Jak jsem se dočetla, tak neexistuje pouze věk chronologický, ale i biologický.

Tak začínám číst. Určitě vás s některými moudry ještě seznámím. Zatím uvedu definici starého člověka podle měřítek Světové zdravotnické organizace (WHO):

Třetí věk               60 - 74 let
Čtvrtý věk             75 - 89 let
Vysoký věk           90 - 99 let
Století                   více než 100 let

Autor: Olga Gálová
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Gálová
Jen tak náhodou jsem nakoukla do diskuse. Čekalo mě milé překvapení. Dokonce veršované. Moc děkuji paní Hano Šimková, moc děkuji paní Bianco Schwarzová, moc děkuji paní Zuzano Pivcová, Moc děkuji Pavlínko. Všechny jste mi udělaly velkou radost. Mám vás šechny moc ráda. Hodně štěstí!
Pavla Hamerská
Milá Olinko blahopřeji k zaslouženému úspěchu a užitečné odměně. A ještě jednou vše nej nej a těším se na nějakou společnou vycházku s našimi psími holkami
Zuzana Pivcová
Má-li někdo dáno žít do 90, nemůže být přece starý už od 60. Vy jste moudrá a přírodní, takže doufám, že to rozdělení věku jste uvedla jen pro pobavení. Mě zase zahrnula Městská část Praha 11 do nabídky zřídit seniorům v obvodu speciální řetízky na vstupní dveře do bytu. Nejvtipnější na tom bylo, že dveře měly být zvenčí, asi aby si pachatel hned všimnul, označeny nějakou značkou, že tady bydlí senior. No, tak zůstávám raději nechráněná. Mějte se hezky v té své "čtyřce" a pište další rady a doporučení.
Bianca Schwarzová
Třetí věk jste zdolala, to je přece príma. Pětasedmdesátka Vám, do dalšího věku, dveře otevírá. Snad Vám výhra o zdraví napoví, či prozradí, jak být i v těch dalších maximálně vitální. Já ještě dlouho budu ve věku třetím, ať dělám - co dělám, Vás však nedohoním. Gratuluji, blahopřeji ať máte jen samé štěstí.
Hana Šimková
Blahopřeji také pani Olgo. Já jsem zase vyhrála mobil.,právě když mě ten stávající začal opuštěl. Měla jsem opravdu radost.
Olga Gálová
Děkuji, pani Hano.
Hana Práglová
Blahopřeji Vám jak k narozeninám,tak k odměně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.