Fotogalerie: U nás v zimě 2012

Fotogalerie: U nás v zimě 2012

10. 12. 2014

Několik starších fotek z roku 2012 mi připomělo, jak může vypadat zima. A protože datum na fotkách je právě aktuální, tak je dávám k nahlédnutí i jiným. Snad připomenou atmosféru zasněžené zimy.

fotogalerie fotografie fotografování
Hodnocení:
(3 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Připomněly mi krásné zimy mého dětství, tehdy byl sníh každý rok, vůbec si nepamatuju, že by některou zimu nebyl sníh. Ale ono už to s tou pamětí také není nic moc. Marie, krásné snímky, díky...***
Zuzana Pivcová
Jako vždy, máš cit pro záběr, a to v kterémkoliv ročním období a v nejrůznějších lokalitách. Vždycky mám radost, že můžu takové hezké uklidňující fotky vidět a vnímat.
Eva Mužíková
Když se to umí, jsou zimní fotečky nádherné. Potěšila jsi mne.
Zoja Sedláčková
Kéž by i letos nějaký napadl. V roce 2012 padal vždy hodně ale dlouho v nižších polohách ( my jsme skoro 600m a ani tady)nevydržel, vloni nebyl ani nahoře na Šumavě a letos to zatím také vypadá bídně. Měli jsme s mužem jet ve čtvrtek lyžovat do rakouských Alp a ani tam není sníh. Ty obrázky jsou moc krásné, už bych ráda na běžky. U nás jen od včerejška mrzne, tak třeba budou alespoň brusle.
Marie Novotná
Tady toho sněhu není moc,ale když jsem hledala fotky,které by se daly použít pro fotogalerii,tak jsem v PC jsem našla tyhle a zrovna z prosince.Je to blízké okolí mého bydliště.Děkuji za kladné komentáře,potěšily mě.
Jana Šenbergerová
Maruško, krásná zima to byla a tys ji krásně vyfotila. :-) U nás je zeleno jako před Velikonocemi.
Miroslav Štorch
Pěkné vzpomínkové záběry na krajinu pod sněhem. Snad se také dočkáme sněhu letos i v nižších polohách. Pochopitelně profesionální řidiči raději jezdí na silnicích bez sněhu.
Hana Rypáčková
Bejvávalo...Hezké ,opravdu zimní obrázky.Tak to má být.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.