FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

12. 12. 2014

Květa Křivohlávková se stala vítězkou další Fotohádanky týdne, když jako první ze soutěžících správně odhalila, co je na třech fotografiích.

První snímek opravdu zobrazuje část Vídeňského obřího kola (Wiener Riesenrad), které se nachází v zábavním parku Prater a je jedním ze symbolů města a nejstarší atrakcí svého druhu na světě. Na druhé fotografii je Nashville, hlavní město amerického státu Tennessee, založené roku 1779. Na třetím snímku je Klostermannova rozhledna, tyčící se na vrcholu šumavského Javorníku. Květě Křivohlávkové gratulujeme a posíláme skipas pro dvě osoby do lyžařského areálu Ski&Bike na šumavském Špičáku.  

Omlouváme se čtenářům za to, že nás zase trochu pozlobila technika a nějakou dobu po vyhlášení soutěže nebyly skryty odpovědi čtenářů. Příští fotohádanka bude mít trochu upravený systém tak, aby i nadále byla pro všechny čtenáře atraktivní.

Na závěr opakujeme otázky Fotohádanky týdne:

1 otázka:

Co je na obrázku a kde se to nachází?

2 otázka:
Jak se jmenuje město na fotografii?

3 otázka:
Jak se nazývá tato rozhledna a kde je?

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Redakce i60
Paní Křivohlávková, výhra samozřejmě patří Vám a Vám bude také doručena. Kdo umí, ten umí.
Květa Křivohlávková
Paní Jiřinko,ale já nevím jestli odpovídám dobře a kolik lidí už psalo, takže je jedno kdy odpověd posílám a jestli chcete tuto výhru, já vám ji klidně nechám, jestli mě tu čte pořadatel - ka prosím jestli můžete kontaktujte paní Votavovou a výhru jí dejte, má to Ježíška ode mne :) Moc děkuji !!
Květa Křivohlávková
Děkuji, doufám, že se na mě nezlobíte, to by mě kvůli soutěži mrzelo, a já sama nikdy nevím jestli to je správně, a věřte mi, že to také hledám podle klíčových slov, barvy...., hezký den přeji
Hana Rypáčková
Blahopřeji Květě k opětovnému vítězství.Je fakt dobrá. Naschvile jsem vážně hledala- to musí být ale pěkná vykopávka -ta fotka... Žádné výškové budovy a fotka z boku...... Chtěla jsem sem vložit výsledky hádanky a objevovaly se po kliknutí už příspěvky. Proto jsem to tam před jedenáctou napsala.Chce to opravit.Díky.
Zdenka Žichovská
1.Obří kolo Riesenhrad ve Vídeňském zábavním parku Prater 2.Tennesse State Capitol 3.Klostrmanova rozhledna, na hoře Javorník, na Šumavě.
Hana Rypáčková
Je to správně, ale proč to není ještě skryté?
Miluše Hasenohrlová
1.obří kolo Riesenrad,Prater Vídeň 2.Nashville v USA 3.Klostermannova rozhledna na kopci Javorník
LENKA VORÁŘOVÁ
1. RiesenRad Prater, Vídeň (Rakousko) 2. Nashville, USA - Capitol 3. Klostermannova rozhledna na Javorníku
Květa Křivohlávková
1) Horské kolo, Prater Vídeň, Rakousko 2) Nashville v Tennessee (Tennessee State Capitol) 3) Klostermannova rozhledna na Javorníku u Stachů

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...