Nedělní

Nedělní

28. 12. 2014

Tak máme po vánocích a ještě nás čeká rozloučení se starým rokem a následně vítání nového. Odpočinek přes vánoce, možná i nějaké kilečko navíc (u mne), a tak vycházka zimní krajinou je jen mrazivý relax, než se zas vrátím do každodenního dění.

V sobotu jsem navštívila o 10 let starší bývalou spolupracovnici v Košumberku a v neděli vycházka po pocukrovaném okolí. Můžete se se mnou projít s mojí fotogalerií.

Přeji všem krásné poslední dny letošního roku a... na Silvestra pěkný tanec, štěstíčka pak velký ranec, od muziky lehký krok a pak šťastný nový rok!

fotogalerie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Fotky moc pěkné, zas už vím o dalších krásných místech, která jsem nestihla. Ale když takhle občas někdo něco nového ukáže, je to příjemné. ***
Eva Mužíková
Fotky zimní krajiny mne vždy uchvátí, zvláště tak vydařené, jako ty Vaše...
Soňa Prachfeldová
Maruško, fotky jsou tak hezké, čisté, dobře, že jsi je vyndala z archivu díky.
Marie Novotná
Musím se přiznat,že mě :a to už asi většina lidí z i60ky ví:,příroda nabíjí moje životní baterky.Kvalita fotek není nej...,ale jsou jako dokument kdy,kde a jak to vypadalo v ten daný čas.Tyhle fotky byly určeny jen pro můj archiv,ale večer při ukládání mi něco našeptalo,,Ukaž je i ostatním".Vůbec mne nenapadlo,že se budou líbit a nebo snad někdo zavzpomíná či pozná nepoznané.Děkuji za slova chvály.
Jitka Chodorová
Marie,to se ti opravdu povedlo,přesto,že zimu moc nemusím,tvoje fotky jsou uklidňující,a téma "nedělní" je pro mě velice aktuání,teda spíše bylo,ve vzpomínkách,kdy neděle mívávala tak specifické nálady.Díky.
Vladka Steinová
Obdivuji krásné fotografie,moc mě to zaujalo.Oblast Košumberku znám.Díky
Zuzana Pivcová
Maruško, asi před 3 roky byla u nás v archivu paní, která pracovala v lázních v Košumberku, měla velkou radost z nalezené dokumentace a dodnes mám někde její vizitku, že mohu kdykoliv přijet. Přiznám se, že jsem absolutně nevěděla, kde to je. Tvé fotky, z kterých vyzařuje až léčivý klid, mi trochu napovídají, že třeba někdy ....
Hana Šorejsová
Marie, máte moc hezké fotografie, zimní krajina je vždy jako pro děti zimní království ..... díky.
Jana Šenbergerová
Maruško, ani nevíš, jakou radost mi udělaly tvé fotky. Před čtyřmi lety jsem v košumberské léčebně strávila několik týdnů po úrazu. Moc se mi tam líbilo, ale hlavně jsem se tam zas postavila na nohy. Součástí léčebny je nádherné arboretum s řadou vzácných stromů. Ležela jsem v přízemí toho velkého pavilonu, odkud jsem mohla kdykoliv vyjít do parku. Přestože jsem měla nohu plnou železa a ochrnutou ruku, strávila jsem tam moc hezké chvíle, i když některé procedury byly docela bolestivé. Také ti přeji krásné dny do konce tohoto roku a šťastné vykročení do toho nového. :-)
Hana Rypáčková
Tak jsem se zase podívala do místa, kde to vůbec neznám. Hlinsko mi něco říkalo, ale nejblíž jsem byla v Chrudimi a u těch koní ve Slatiňanech.Košumberk a Hamzovu léčebnu jsem netušila.Pěkné arboretum mají.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...