Vše nejlepší do nového
roku s portálem i60.cz!

Vše nejlepší do nového
roku s portálem i60.cz!

31. 12. 2014

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, děkujeme za Vaši přízeň, kterou nám už tři roky věrně zachováváte.

Už jsme napsali, že jsme nadšeni z vašich krásných příběhů, básní a životních zkušeností, s nimiž se nám ve svých článcích svěřujete. Právě tím se náš magazín i60.cz stal unikátním a především díky tomu v uplynulém roce opět potvrdil prvenství mezi nejčtenějšími portály ve své kategorii.

Věříme, že nový rok s pořadím 2015 bude dobrý. Ekonomická krize je snad definitivně za námi, politika – tedy pokud ještě někoho zajímá – se odmlčí (žádné volby v roce 2015 poprvé historicky nebudou) a nezbývá než doufat, že pominou i konflikty zahraniční. Chceme totiž být v pokoji. Dost dlouho jsme pracovali, abychom konečně mohli začít klidně žít a myslet i tak trochu na sebe. A mohli aktivně provozovat to, co máme rádi. Ať již jde o cestování, kulturu, sport nebo vzdělávání.

Dámy a pánové, dovolte, abychom Vám za redakci portálu i60.cz popřáli vše nejlepší do nového roku, především mnoho zdraví, štěstí i osobní spokojenosti. A také notnou dávku optimismu, který společně s aktivním přístupem k životu může z jeho podzimu udělat jedno z nejkrásnějších období.

Ještě jednou Vám děkujeme za důvěru, vážení přátelé.

Tahle země není jenom pro mladý!

Vaše redakce

čtenáři Nový rok
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Milá "i-šedesátko", nechtěla bych být v kůži redaktorů, kterým zdaleka ještě 60 není, starají se o náplň portálu pro nás starší důstojné a netroufají si nám ze zdvořilosti občas vynadat, i když by se důvody našly. Bylo toho tady dost, a jestli měl Honza chuť se na všechno vykašlat, vůbec se mu nedivím. Přála bych všem, kteří na portálu zůstali, aby opravdu zakopali válečnou sekeru, a mají-li vůči někomu pocit averze, zkrátka ho pouze nechají bez povšimnutí. Různé převleky, výčitky a sarkastické útoky jsou tohoto portálu nedůstojné. Přeji všem hezký pocit, že jsou součástí bezkonkurenčního portálu i60, k jehož neustálému zkvalitňování i oni sami přispívají.
Zdenka Jírová
Portálu i60.cz přeji rovněž vše nejlepší do nového roku, pro mě už jste nejlepší teď. Každý den na Váš portál zabrousím, něco si přečtu, občas něco napíšu a jsem moc spokojená. Ještě jednou přeji hodně zdaru.
Olga Štolbová
Milá redakce, díky za všechno co zde už bylo, je a ještě bude, díky za váš elán, díky za to, že jste se nenechali otrávit některými, ne moc příjemnými lidmi. Přeju vám, ale i nám všem krásný a plodný rok.
Růžena Antlová
Díky za přání a přeji celému týmu redekce hodně zdraví !
Marie Magdalena Klosová
Děkuji redakci za přání a za ochotu starat se bez nároků na odměnu o tento,někdy dost "nezvedený" portál.Klidný,ale dostatečně pestrý rok 2015 !!! MM
Miroslav Štorch
Také přeji redakci hodně elánu a výdrže v dalším roce, kdy bude hodně zábavy a poučení na výborně vedeném serveru. Hloupé pomluvy a výpady naštěstí vyřadily nepřející návštěvníky serveru. Ať se tu klid a neškodí tu anonymní nově přihlášení :-)
Soňa Prachfeldová
1.1.2015 ať máte co nejkrásnější milá redakce a po celý zbytek roku taktéž !
Vladka Steinová
Milá redakce,na prahu Nového roku přicházím s přáním pevného zdraví a s poděkováním, jak dobře děláte tento portál.Vám i všem uživatelům portálu přeji hodně zdraví štěstí, klid !!!!
Helenka Vambleki
Tohle jsem dostala a podepisuji se pod to: DO TVÉ SRDEČNÍ BANKY, NA ČÍSLO ÚČTU 2015, TI UKLÁDÁM 365 DNÍ....UTRAŤ JE ZA ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, LÁSKU A POHODU
Jana Šenbergerová
A je tady! Tak si ho všichni ve zdraví a pohodě užijme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.