Led(n)ová

Led(n)ová

1. 1. 2015

Leden je plný beden od šampusu

a kdekdo ještě cítí na rtech

alespoň jednu novoroční pusu.

Nový rok běží,

neohlížej se zpět.

 

Však pozor, teď na cestách je led.

To Mrazík vůbec nelenil,

berlu mrazilku použil,

tak opatrně choď i jeď.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Musím se přiznat, že já se letos také ohlížím. Bez nostalgie, s láskou vzpomínám na ty, kteří z mého života loni odešli.
Lidmila Nejedlá
Tak jo, Jani, poslechnu vás. Ale neohlížet se zpět mi prostě nejde.
Olga Štolbová
Jani, můj šampus zůstal neotevřený, nebylo s kým. Ale Modrý portugal také dobrý a ťukla jsem si "na zdraví" o poloprázdnou lahvinku, snad to bude platit. A novorooční pusy s rodinou až před obědem. Moc pěkně jsi to přebásnila. ***
Zuzana Pivcová
Jsem sice poněkud nenovoročně nemocná, ale Tvůj naprosto samozřejmý přístup ke všemu, co se odehrává, mě doslova nabíjí energií.
Jana Šenbergerová
Jinak ovšem musím konstatovat, že Mrazík se asi někde zpil, mrazilku odložil a všechno u nás odmrazil. Včera se ještě bruslilo, ale dnes už bylo nad nulou a tálo.
Jana Šenbergerová
Aničko, to mě mrzí, že mé varování přišlo pozdě. Snad už to přebolelo. Františku, jakákoliv pusa je lepší než žádná. Mařinko, děkuji a za nás oba vám oběma přejeme krásný společný rok. Vandi, stačilo nám jedno Nitranské knieža a jedna lahvinka šampusu, dnes jsme dali jedno růžové a budeme pokračovat červeným. To ne my, ale Leden je zabedněný. :-))
VANDA Blaškovič
Jano, tak přiznej, kolik těch beden šampusu..? Vy nejste troškaři, viď? Tak opatrně !
Marie Magdalena Klosová
Janinko,zdravím pouze "lednově".Podotýkám,že už od nadpisu jsem si Tě vybrala "za autorku".Přeji v tomto roce spoustu inspirace,o počtu pus nemluvě a veselé náladě.To přeji nejen za sebe.mm
František MENDLÍK
V prázné hospodě jsem začal trávit konec roku. Abych upřesnil, v místnosti bez kouře a televizoru. V sousední místnosti s televizorem bylo plno.Pak se dostavili ještě tři kamarádi z naší nekuřácké party. Naše diskuse probíhala utěšeně, pořád bylo o čem mluvit. Příchodem půlnoci se připíjí a chlapi si podávají ruce. Od přítomných žen se očekává polibek. Naše komunita má ve svém středu čtyři ženy. Jako na pozvoru se žádná nedostavila. Těšil jsem se tedy na polibek od krásné paní hostinské. V prvých dnech nového roku jsem vyšpulil rty a dostal konečně od paní hostinské novoroční polibek. Na čelo!
Anna Potůčková
No tak že je led jsem poznala hned ráno a zjistila že zem je tvrdá

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.