Češkám se na turnaji
WTA v Sydney zatím daří

Češkám se na turnaji
WTA v Sydney zatím daří

13. 1. 2015

V Sydney se v těchto dnech hraje turnaj ženské série WTA, který je generálkou na grandslam Australia Open. Včera bojovala dlouho Lucie Šafářová s Australankou Samanthou Stosurovou, duel byl tříhodinový a nakonec Lucka odešla poražena po setech 6:7, 7:5 a 3:6. V dalším duelu ve druhém setu skrečovala bývalá světová jednička, Dánka Caroline Wozniacká naši Barboře Záhlavové-Strýcové za stavu, 6:4 a 1:1 pro Barboru. Karolína Plíšková jasně zdolala Hercogovou dvakrát 6:4.

Dnešní duely

Dnes Barbora Záhlavová-Strýcová porazila Samanthu Stosurovou 7:6 a 6:2. Čeká ji obhájkyně titulu Bulharka Pironková. I Karolína Plíšková odvedla dnes excelentní výkon, když porazila Američanku Gibbsovou dvakrát 6:0. Američanka Gibbsová byla náhradnice za Rumunku Simonu Halepovou, která se z turnaje odhlásila. Rumunka vyhrála turnaj v čínském Shenzenu, avšak měla problémy z jídla, proto se odhlásila. Petra Kvitová začala hrát nyní duel s Číňankou Peng -Šuaj.

Pokud vyhraje, budeme mít ve čtvrtfinále generálky na Australian Open, na turnaji WTA v Sydney tři zástupkyně z Česka - Barboru, Karolínu a Petru.

Jen tak dál, držíme palce! Sportu zdar!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Hanko jsi ohromný fanda, také jim držím palce, teď je tolik krásných holek mezi sportovkyněmi.
Miroslav Štorch
Prima článek a příjemné zprávy. Uvidíme jak se bude děvčatům i našim mužům dařit v Melbourne od 19.ledna na Australia Open. Chtělo by to napodobit vítěze Lendla, Kordu a Navrátilovou, která tam vyhrála 3x. Nechme se překvapit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.