Další výlet, tentokrát
na chorvatský Hvar

Další výlet, tentokrát
na chorvatský Hvar

27. 1. 2015

Dobrý den přátelé, využívám vhodné konstelace hvězd a po zdárném internetovém výletu do Afriky si Vás dovoluji pozvat k 2. výletu tentokrát blíže, do Chorvatska na ostrov Hvar v Jaderském moři.

Abych předešla případnému rozpoutání bouře na palubě lodi i60, ubezpečuji Vás, že se jedná o přátelské pozvání pro správné „baby a chlapy", kteří s naší agenturou snů již byli nebo by chtěli být přítomni na akci, která v tomto případě již nemusí být jen virtuální.

V žádném případě se nejedná o shánění klientů. K nám za ty roky provozu jezdí již jen přátelé. A tak na ceny nehleďte, nejsou ani orientační.

Upozorňuji jen, že se bude jednat o náročný program.:),  ale každý se klidně může celou dobu jen povalovat u moře. Pro zvědavé a zvídavé jen pár ukázek aktivit:

Koupání v moři a opalování

Aquaaerobik
Procházky kolem pobřeží
Noční výlet do Hvaru
Výlet na kole do Jelsy a St.Gradu
Návštěva vinotéky se zpěvy – dost nebezpečné, pozor!
Mše v místním kostelíku
Rybářské muzeum
Střecha místní tvrze – nádhera, fotoaparáty s sebou, nespadnout !Pozdrav slunci
Ranní cvičení Tibeťanů při hudbě
Noční tanec na terase pod hvězdnou oblohou
Sběr levandule
Výroba levandulových srdíček
Pletení levandulových tobolek
Chytání rybiček a příprava karpáča
Grilování rybiček
Papání rybiček
Malování na oblázky, sklo, tělo...
Drátování kamínků
Základy paličkování
Automasáž obličeje
Masáž obličeje, krku, dekoltu
Reflexní masáž chodidel
Kneipův chodník – přírodní
Výlet lodí na ostrov Bol
Místní bylinky – odvary, vývary, lektvary...

Závazek - sehnat místního zemitého chlapa pro Bertici a lopatovitého pro Lidmilu..:), pokud možno s penzionem a jachtou..:) ach jo, to bude makačka....:) nebo ne ??..uvidíme...

Výuka esperanta – základy: SUBHAM ASTU SARVADŽAGÁTAM ....šťastny ať jsou všechny bytosti..

Vážení, toto je jen nepatrný výčet činností, každá a každý z nás může dále přispět svou troškou do mlýna.

Tak prosím, kdo by jel a čím by případně přispěl? Nezávazné přihlášky v komentářích.

Děkuji.

Již se těšíme!

Vaše ostrovanda Vanda, www.agenturavanda.cz

Chorvatsko
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Vidím, že to není klasická turistická dovolená. Tohle je spíš ezoterický ozdravný program pro speciální fajnšmekry, kteří se nejspíš najdou. A na ty ženichy se opravdu těším, doufám, že to tu zveřejníte.
VANDA Blaškovič
Bertice, olivy se sbírají až po Dušičkách...ale poslouchej, vzhledem k tomu, že si vezmu provizi od zemitého i lopatovitého - Ty, Lidmila i tedy Bertík jste mými hosty...ach jo, snad nezkrachuji...:)) a uvažuji ještě o dalších holkách i když mají své ženichy....:))
Eva Mužíková
Jinak děkuji za pozvání, já kdybych měla možnost pozvat přátele třeba na tu moji pronajatou chatičku, kde je překrásně, hned to jako Ty udělám... dávám její fotku ihned na můj profil do různé jen tak pro nakouknutí.
Eva Mužíková
Vando, já bych vzala sebou Bertíka, abych v případě, že by se Ti zadařilo splnit závazek, jsem hned poznala, jaký je vztah zemouše k němé tváři. Aby to nedopadlo jako s Františkem. No a v programu postrádám ten sběr oliv / to abych to neměla tak drahé/. Nyní vážně, možnost života v tak krásné krajině Ti upřímně přeji, ale i závidím...
Lidmila Nejedlá
Taková starostlivost o mne a já husa jsem se uvázala zase na rok do práce! Ten program je výborný a nadupaný.
VANDA Blaškovič
Paní Zojo, od 2. týdne v září je na ostrově již vinobraní....to je dobrý termín !...:)) celkem málo turistů, stále slunečno a teplo a prohřáté moře. Min.celé září je ještě i letecké spojení do Splitu za přijatelné ceny. Kdykoli se mi ozvěte. Děkuji.
Marie Magdalena Klosová
Dík za milé pozvání.Letos už plány máme,ale příští rok,kdoví?
Zoja Sedláčková
Máte nějakou představu o termínu? O prázdninách bych nejela ale třeba od půlky června nebo od druhého týdne v září bych se přidala, možná se sestrou. Jezdila jsem na takové pobyty s jógou ale teď mají také termíny, co mi nevyhovují.
Jana Šenbergerová
Dík za milé pozvání. Moře není to, po čem bych toužila, ale musím uznat, že program je moc zajímavý. Začnu o tom uvažovat. Zatím jen já. :-)
VANDA Blaškovič
Ahoj děvčata ! Vidím že jsme se společným výletem do Afriky dost vyčerpali a jsme všichni unavení z cesty. Trochu jsem asi podcenila dobu potřebnou na regeneraci organizmu a zahltila jsem Vás dalšími informacemi ...uznávám....doufám že se nic neděje. Uvědomila jsem si, že uvedení mých www stránek může zde být považováno za soukromou inzerci, která tu bývá přijímána dost negativně. Ale v úvodu pozvání jsem vysvětlila o co mi jde. O setkání s Vámi u moře. Přesto, pokud budete na Hvaru určitě se u nás ve Vrbosce stavte. Budete vítáni !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...