Vtipnější vyhrává: Láska je láska 
aneb Když chodí pejsci s pejskama

Vtipnější vyhrává: Láska je láska
aneb Když chodí pejsci s pejskama

30. 1. 2015

Video je z mých naprostých začátků fotografování prvním digitálkem Nikon. Nezvládala jsem ani úpravu fotek nebo videa. Internetová kamarádka mě naučila skládat fotky a videa na Windows Media Maker. Díky Marcelko.

Náš Venda je sexuální maniak, nevadí mu, že objekt jeho lásky je pes, kočka či králík. Prostě láska je láska a ten zrzounek je pes Džek. Video vzniklo před dvěma roky.



Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Jo, s pejsky je legrace. Ferda, když to na něho přišlo, to zkoušel i s kočkami. A sestra měla velkou fenu, když měla "své dny", potkala nějakého krysaříka či co, a tak, když na ni nedosáhl, tak si lehla. A bylo to.
Soňa Prachfeldová
Hanko, je to milovník, také jsme měli divadlo, když náš maličký krysařík se snažil pomilovat boxerku a až jsem měla strach, aby se něco nestalo, protože si šikovně lehla, jak by asi vypadalo toto křížení?
Zuzana Pivcová
Sestra, když se vrátí domů, najde na koberci zaručeně nějakého plyšáka. Ty zpracovává kocour Čert, právě tak jako polštáře a svetry. Je velký divoch, i když je také vykastrovaný.
Eva Mužíková
Hani, to je ale šikulka. Také jsem se od srdce zasmála. Džek má svatou trpělivost, procházku si zkazit nenechá. Bertík je také jak říkám šukálista, přestože je kastrovaný, doma má svoji " manželku", toho tisíckrát zašitého plyšáka.
VANDA Blaškovič
...no tak nevím Hanko, asi Vám budu hodně závidět..slyšela jsem, že chování němé tváře odráží chování páníčka...je to tak ?...:) To víš, já nejsem pejskař, tak se nevyznám...:)
Marie Novotná
Moc hezké připomenutí ,,naší sousedovic fenky"Byla stále při chuti a domácí jí říkali-prostitutka-stářím už neměla štěňata,ale chutě byly stále.
Lidmila Nejedlá
Tolik erotiky na stará kolena jsem dlouho neviděla. Hano, ten Váš pejsek je malý ale šikovný. Je to krásná reportáž z psích radovánek.
Růžena Antlová
To jsem se pobavila Hanko Venda je supr milovník ,asi mu vadil trochu ten obleček a taky ta výška druhého pejska . Náš Maltézák k těmto účelům má doma na koberci obrovského medvěda sledovat ho ... to je lepší než večerníček .
Radovan Cakl
Hani, trhali jsme se smíchy. Asi bys měla Vendíkovi nosit na procházky stoličku, ale jak je vidět, komplex ze své výšky nemá ;-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...