Vtipnější vyhrává:
Rýmovačka, žádná hračka

Vtipnější vyhrává:
Rýmovačka, žádná hračka

6. 2. 2015

Všude kolem samé šprýmy,
píší se tu vtipné rýmy.
Dlouho jsem tu nebyla,
spojení jsem ztratila
a do Afriky nejela.
To jsem asi chybila.
Já však můžu se svou holí
jenom do nebližších polí.
Vezmu s sebou i svou lásku,
mého pejska na provázku.
Jednou jsme si s tím mým pejskem
dlouho hráli s míčem
a já při tom skotačení vytrousila klíče.
A tak skoro už se stalo,
co se někdy může stát,.
že jsme spolu s tím mým pejskem
pod  širákem mohli spát.
Zvěř tu dravá kolem není,
však báli jsme se po setmění.
Spása se však přiblížila,
pasti já jsem nalíčila,
chytila jsem zámečníka
a tomu se štěstí říká.
I když nejsem v Africe,
raduji se velice.

 

Umíte si udělat legraci nejen z ostatních, ale také sami ze sebe? Dokážete vymyslet a popsat veselý příběh? Podařilo se vám zachytit svým fotoaparátem, videem či mobilním přístrojem nějakou veselou příhodu či situaci? Vyštete své veselé příspěvky či footografie do naší soutěže "Vtipnější vyhrává" a získejte některou z cen. Více informací najdete zde.
Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Ty klíče v kontejneru vidím pokaždé a zcela jasně,když jdu se smetím.A taky se vidím,jak je s nohama nahoru lovím...naštěstí je to zatím jen představa.Pěkná rýmovačka na nelibé téma.
Růžena Antlová
stalo se mi kdysi dávno,že jsem šla vysypat koš do kontejneru se svazkem klíčů v ruce no a jak myslíte že to dopadlo klíče zahučely do poloprázdného kontejneru. Doma na sporáku bublal guláš. Ještě že opodál probíhaly výkopové práce a jeden dělník použil krompáč a svazek klíčů mi z kontejneru po hodně pokusech vytáhl. Dopadlo to dobře až na ten guláš i s hrncem skončil u slepic které vyzobaly so bylo ještě k snědku a hrnec pak putoval do konťáku
Hana Šimková
Děvčata děkuji za účast. Musím ještě podotknout, že se to stalo v neděli, nikde nikdo, moc lidí jsem tady ještě neznala,venku se ztrhla veliká bouřka a mi neměli kam utéci.Náhodou jsem potkala asi anděla , ten mi sehnal zámečníka ze Strakonic. Dvě hodiny trvalo zdolat ten můj zámek a přišla jsem o 2.600kč. Ještě dnes to splácím.Druhý den jsem jenom pro něco vyběhla ze dveří a zabouchla si opět. Lehce oblečená, pes uvnitř a já zase volala toho samého zámečníka. Nechci ani vědět co si myslel.Šlo to otevřít rychleji, protože jsem jenom zabouchla.Od té doby nosím klíče na krku a každých pět minut se ošmatávám, jestli je mám.
VANDA Blaškovič
Hanko, Vy rozumíte legraci....a takoví komici mohou s námi jet i po termínu !...:)) a myslím že již vlastně jedete !
Jana Šenbergerová
Rýmovačky já moc ráda. Je dobré mít kamaráda. :-)
Hana Rypáčková
To mi připomnělo, jak jsem já ztratila klíče.Pes měl nějakou úpornou srágorku a tak jsme s ním chodili často ven.V noci si pak "řekl",dýchal jako o život a ke dveřím.Popadla jsem náhradní klíče/jen dva/ a ven.Protože i žral trávu, sedala jsem si k němu na bobek, abych mu viděla do huby.Pak jsem ho i poponášela, no půl hodiny venku.U dveří jsem v kapse nenašla klíče, tak jsem další půlhoďku chodila po stopách.Nic.Na zvonění Milan nereagoval.Zazvonila jsem si na sousedy, co svítili, aby mi otevřely venkovní dveře a na naše jsem bouchala, mlátila a kopala.Už jsem měla otevřeny všechny dveře na patře, jen naše ne.Soused pod námi mlátil na trubku topení přímo v ložnici a ejhle, došlo k probuzení.Klíče jsem nenašla ani druhý den.Jsou to naši miláčkové...
Eva Mužíková
No Hani, super básnění... hlavně že se vše v dobré obrátilo.... Já každou chvilku na procházkách s Bertíkem hraji takovou hru. Nenápadně upustím jakýkoliv předmět co mám v kapsách a po určité době zvolám pro Berta známou větu: " Bertíku, hledej, ztratila jsem". On tuto hru má rád, vrací se, šmejdí čumáčkem po stopě a když najde ztracenou věc, většinou má snahu celou jí roztrhávat. Takto jsem přišla již o pár kapesníků, rukavice raději nepokládám
Miluše Převrátilová
Úsměvné :-)
Zuzana Pivcová
No, vidíš, Haničko, psala jsem o zabouchnutých dveřích a netušila jsem, že ani Tys nemohla domů. A Afrika stačí jen virtuálně, ne?
Elena Valeriánová
Hezké, milé, humorné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.