Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

11. 2. 2015

Jmenuji se Eva, zaujala mne soutěž "modelek" Senior Fashion. Posílám 4 fota, kde jsem v přírodě, v lese, kde je mi s mou fenkou Meginkou nejlépe. A k tomu potřebuji sportovní, pohodlné oblečení, ve kterém ale není zima, protože sníh a mráz miluji.

Dokonce mi totiž paní D. Filipi namalovala obrázek, kde mne vidí jako vílu "Sněhovou vločku..."

Sportovní oblečení mi vyhovuje, protože mám ráda turistiku, zde mám krátký kabátek, který jsem dostala od maminky, o kterou jsem bohužel tragicky přišla... Má maminka měla vždy vkus, byla to "dáma" a já snad něco od ní pochytila.

Šála, kterou mám, se mi moc líbí, hlavně ten vzor. Boty jsou pěkné a zajímavé, budím v nich pozornost, ale mají jednu potíž. Trvá dlouho, než se obují a zavážou..., ale je v nich teplo. Jako materiál mám nejraději bavlnu, ale ne vždy se daří sehnat oděvy jen z bavlny.

Fotil mne kamarád Lukáš, se kterým chodíme často do přírody.

Tak zde zkouším štěstí, protože právě po mamince mám nejen geny, také jsem toho názoru, jaký měla ona, že s věkem se nemá ztrácet styl a smysl pro krásno. Mihla jsem se  ve filmu režiséra K. Kachyni, tak třeba i zde budu mít štěstí...

Je to nejen o vkusu, ale i o duši člověka.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Paní Eva je velmi hezky sladěná - jak barevně, tak stylově. Nejenže se jí hodí barva kabátu, kalhot, šály a bot, to vše k sobě krásně ladí, ale ještě navíc k tomu dokonale sedí i její barva vlasů. A tím má u mě Eva velké plus navíc v hodnocení, protože žena, která takhle nádherně přizná své stříbrem prokvetlé vlasy - je prostě krásná.
Hodnotím známkou 1

Elen Zajíčková:
Paní Evo, čím déle se dívám na Vaše fotky, tím více jsem rozpolcená. Jsme asi stejně staré a v tomto věku obě máme svůj styl, ve kterém se dobře cítíme. Je fajn ho občas oživit něčím novým, moderním, možná i extravagantním. Míchání stylů chce ale velkou zkušenost a hodně citu. Nejenom odvahu, kterou z Vás cítím. Je bezpochyby, že výborně znáte "své" barevné ladění. Kabátek lichotí nejenom vašim vlasům a pleti, ale i postavě. Šála hřeje už jen při pohledu na její vzor. Ač oba kousky mají nápadné vzory, barevné ladění je sjednocuje a nepůsobí tedy příliš rušivě. Doporučila bych cíp šály zastrčit do kabátku, zmenší se tím plocha, kde se vzory potkávají. Velmi slušivé. Problém jsou pro mne Vaše boty. Jsou příliš extravagantní, až na hranici nevkusu. Přitom existuje styl, kterého jsou nedílnou součástí. Domnívám se, že jste outfit chtěla omladit módními kotníkovými botami typu "bagančata". Zvolila jste ale velmi drsnou formu, která Vašemu stylu spíš ublížila. Škoda, jste šik a určitě se nebojíte experimentovat.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Povedená je bílo šedo černá kombinace, ale kousky k sobě vzájemně neladí stylem. Šála i boty jsou úžasné. Kdyby k nim byla jednobarevná, třeba černá bunda nebo kabátek sportovnějšího střihu více by vynikly. Tento kabát ve mě vyvolává pocit, že k sobě už nepotřebuje nic vzorovaného či budícího pozornost. Je výrazný sám o sobě. Paní je krásná a v jednodušší kombinaci by to více vyniklo.
Hodnotím známkou 3

Redakce:
Na náš vkus se v textu až příliš chválíte, paní Evo. Nicméně, distingovaná dáma ale určitě jste a oblékat se umíte.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,9

Celková výsledná známka je 2,38

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Kabátek dobrý, šála pěkná, ale v jiné kombinaci. Šála by se mi líbila na jednobarevné, třeba červené bundě. Chválím brýle i šedivou ofinu. Boty jsou příšerné. Sebechvála mi nevadí, je to soutěž, Eva se zkouší předvést.
Helenka Vambleki
Boty hodnotím, jsou do sněhové nadílky neocenitelné. Ke "sněhové vločce" by určitě víc ladila bílá šála, ale i trochu skromnosti, sebechvála smrdí až ke mně do PC, celkově dávám 2
Alena Tollarová
Paní Eva píše, že jde o sportovní oblečení. Podle mého názoru kabátek sportovní oblečení není. A promiňte, byť jednotlivě jde o hezké kousky, já bych je spolu nekombinovala. Vysoké šněrovací boty mi u tohoto outfitu vadí asi ze všeho nejvíc. U mne 4.
Eva Mužíková
Střih a vzor látky na kabátku - nádhera. Mně by vyhovoval nepatrně delší, kousek pod zadek. Boty jsou podle mne příliš výstřední, ke všemu na poslední fotce špatně nafocené, vypadají ještě robusněji, než jsou... První fotka mne na první pohled upotala, Eva je velmi sympatická paní. U mne za 3.
Hana Šorejsová
Kabátek je velmi elegantní, ale šála s "norským vzorem" mi nejde ke kostce, a boty bohužel to ne. Taková "bagančata" skutečně tak k bundě, vzaly celkový dojem toho oblečení, nejsem přísná, ale vyjadřuji svůj názor. Paní Eva je sympatická, hodnotím 2-.
Lidmila Nejedlá
Paní Eva je mi sympatická, protože se nebrání šedinám a nosí brýle jako já. Je frajerka bez čepice, bez rukavic... a to mi k celkovému dojmu u zimního oblečení chybí. Boty do zimního terénu jsou prima. Sluší víc ke kabátu než k bundě.
Miluše Hasenohrlová
Paní Evo, kabátek,šála i kalhoty super sladěné, to bych neměnila.Zato boty jsou jak z jiného světa .... Hodnotím 2-
Eva Balúchová
Kdybych já měla takový krásný kabátek,tak bych si vzala černou nebo šedou šálu.Kalhoty jsou super.Boty mě ke kabátku nesedí,volila bych nějaký typ válenek. Je to názor laika,vidíte,že každá to vidíme jinak.Důležité je,že vy se v tom cítíte dobře. Dávám 2

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.