Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo

Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo

13. 2. 2015

Když jsem se přihlašovala do Modelek na i60, nenapsala jsem vlastně nic podstatného o sobě. Zatím trochu tápu v tom, kam co mám psát, ale asi tím nic nezkazím.

Je mi 62 let. Přiznám se, že jsem se také přihlásila po zhlédnutí Gejzíru. Sice jsem se rozmýšlela, ale pak mi rodina řekla, ať to zkusím. Po zhlédnutí fotografií stovek přihlášených mě sice odvaha opustila, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Takže, vystudovala jsem SPŠ oděvní v Praze. Tenkrát jsme zdaleka neměly takové možnosti, jaké mají studentky dneska. Pak jsem pracovala na Barrandově a tam jsem poznala svého muže, následovala svatba a stěhování do Ústí nad Labem, kde žijeme dodnes. V 56 letech jsem onemocněla rakovinou, kterou jsem snad bez větší úhony přežila. Dvě dospělé děti, jedna vnučka a manžel, a nesmím zapomenout naši pejsci, mi v tom hodně pomohli.

Nyní jsem v důchodu, sem tam si libuju v nicnedělání, ale jinak dost zájmů. Turistika, zahrada, houbaření, pletení, křížovky, aby nezakrněla šedá kůra mozková. Miluju slunce a moře, jaro a léto a vůbec teplo. Vždycky už od listopadu si říkám, ať je už březen. A to je asi zhruba všechno. Foto do soutěže zašlu později.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Aha, Vy jste představila ve Vtipnější vyhrává toho svého psího řidiče. Ten nápad se mi líbil a připomněl mi souseda, který kdysi řídil pravidelně s Borečkem na klíně a policajti na malém městě ho ze známosti nechali. Tak ať máte hodně chuti psát pro tenhle portál i nadále.
Naděžda Špásová
Děkuji všem za hezké přijetí. Pochvala a milé slovo vždycky potěší a nikdy jich není dost. Přeji všechno nej.
Hana Rypáčková
Taky vás zdravím Naďo.Ať se vám tu líbí mezi námi.
Eva Balúchová
Ještě bych chtěla napsat,že je od vás hezké,že jste se nám představila. Je fajn,že o vás už něco víme.Máme podobné zájmy a většina si užíváme důchodu.
Alena Várošová
Opravuji se nejcennější,vynechala jsem písmenko a to mi občas ulítne.
Alena Várošová
I já Vás vítám paní Naděnko na těchto stránkách a přeji Vám hodně úspěchů a ještě víc zdraví,vždyt to je to nejcenější co člověk má.ˇKaždý člověk může mít šrám na srdci,ale ti druzí o tom ani neví, musí se vzchopit a žít dál a nedávat to na sobě znát,ale bolí to.Sluší Vám to opálení.
Alena Tollarová
Vida, zase jedna "nadLabačka". Vítejte mezi námi. A kdo ví, třeba další přehlídka bude ve fóru ... :)
Miluše Hasenohrlová
Paní Naďo zdravím Vás na ÍČKU.Jsem nadšená z toho, že máte ráda teplo, léto a moře jako Já.Dvě děti a jednu vnučku :-)))ať se Vám tady líbí :-)))
Soňa Prachfeldová
Žlutá Vám sluší paní Naďo - vítejte !
Eva Mužíková
Hurá, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.... vítám Vás i já Naděždo, přeji, ať se Vám na I 60ce líbí...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...