Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!
20. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
20.2.2015 11:32
Pěkný text, dlouhé šaty na doma také nosím, ale veselejší barvičky...
Hodnotím 2-
Romana Němečková
20.2.2015 10:55
nějak tomu hodnocení už přestávám rozumět :-(
paní Lidmila je velmi sympatická dáma, ale hodnotím oblečení , bohužel mě ničím neoslovilo ani barva ani že třeba paní Lidmila si k těmto šatům vezme tlusté ponožky , usedlé smutné nezajímavé ale jistě pohodlné. Za mě 4
Blanka Hlobilová
20.2.2015 10:17
Dávám známku 3.
Model mě nenadchnul, na můj vkus je moc usedlý a působí smutně. Ponožky nosím doma také, mám jich spoustu ručně upletených od mé tchýně a nádherných. Ale do soutěžě a módní ?
Eva Mužíková
20.2.2015 10:00
Můj opětovný názor, byť možná nesprávný je, že bychom se měli vyjádřit k předvedenému modelu, ale nekomentovat názory ostatních. Píši to proto, že mám obavy, aby opět nevznikla zbytečná rivalita, jak tomu již bylo u dřívějších soutěžích.. Já hodnotím Lidmilin model, který mne zaujal délkou sukně známkou 2
Eva Votrubová
20.2.2015 09:00
Milý text, milá dáma, nicméně je to módní soutěž, ne miss sympatie, tak dávám 4. A věřím, že ty nejlepší známky budu moci ještě rozdat. Byť všechny ženy, které se do této soutěže přihlásí, mají u mne velkou jedničku za odvahu, vůli a "mladickost"
VANDA Blaškovič
20.2.2015 08:35
Dobrý den, přemýšlela jsem, zdali se mám připojit k hodnocení outfitu Lidmily. A nakonec jsem se rozhodla, že to udělám i když u někoho můžu vyvolat vlnu nevoli. Vím, že Lidmila i ostatní ví, že ji mám ráda a že nehodnotím ji jako osobnost, ale jako model, který vidím na fotografiích. Souhlasíš Lidmilo? Jde tady o módní soutěž a o hru a nenechám se ovlivnit sympatií kterou k Tobě cítím. Možná, že se najde i někdo, kdo to ocení. Takže upřímně k soutěžním fotografiím. Fotografie jsou nekvalitní. Model, i kdybych nevěděla že je 20 let starý mne nenadchnul. Lidmile sluší, může být pohodlný, ale na mne působí smutně, příliš usedle, bez nápadu. Některé věci u mne neprojdou i kdyby měly šetřit ekologii. Ponožky bezvadné, pohodlné. Velkou módní soutěž o volnočasovém outfitu si představuji jinak. Z modelu by podle mne měla vyzařovat radost, hravost – bavíme se přece, chceme najít jiskru v sobě a nově ji v této soutěži vykřesat. Snad vykřesat i nadšení a změnu nejen do oblékání. Asi tímto na sebe ušiji bič, možná že ne, možná že bude oceněna moje upřímnost. Jedno negativní hodnocení výsledek neovlivní. Takže u mne Lidmilo čtyřčička :) Pokud můj příspěvek vyvolá diskuzi, bude to jen prospěšné soutěži. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
20.2.2015 07:46
Paní Lidmilo, líbí se mi Vaše nenucenost , krásná přirozenost a byla byste elegantní i v montérkách myslím. Pejsek mazlík že ? Připadáte mi na fotkách jak starší sestra T.Medvecké. Za 1.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci