Výstava orchidejí Praha

Výstava orchidejí Praha

25. 2. 2015

Dnes jsem si udělala děvčata a chlapci radost a ráda bych se s vámi o ní podělila.

Ráno jsem byla se Zuzanou virtuálně v Krkonoších a pak šupajdy autíčkem nakupovat. A co nevidím! V Chládkově zahradnictví v Praze je výstava orchidejí do 1.3. To by bylo něco pro naší Alenu Růžovku! Bleskne mi hlavou. Chtěla jsem se trochu potěšit tou krásou. A tak jsem přece jenom po troše váhání zaparkovala před zahradnictvím. Pamatovala jsem si totiž radu Evky Bertice, abych nikde moc ještě nelítala po nemoci, no, riskla jsem to, chodila pomalounku, polehounku.

Co bych já pro vás holky neudělala!  Fakt jsem na vás myslela děvčata, že se s vámi o tento zážitek musím podělit. Je to normální? Virtuální přátelství je zvláštní, co?..:)) Tak jsem vám udělala pár snímků, jen tak pro radost. Pro ty, kdo se sem nestačí podívat. Líbí se vám? Jo a Hanko R. a Jano Š., zatím je to se mnou k vydržení, tedy doufám! :)

Ahoj, vaše Ostrovanda Švanda Vanda Okavanda

květiny výstavy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Trochu mi to připomnělo výstavu mečíků loni v létě v Neznašově v jižních Čechách, o níž jsem psala. Jedna známá, která bydlí na Letné, mívá svá okna do ulice plná orchidejí. A když je výstava orchidejí ve Fatě Morganě v botanické zahradě v Troji, tak se tam návštěvníci tlačí jak o život.
Alena Várošová
Není co dodat.Krása,krása,krása. Je tolik krásy na světě, až mnohdy oči přecházejí, tu krásu srovnat lze, jen s rozkvetlým keřem orchidejí........pokračování příště
Zdenka Jírová
To je nádhery pohromadě! Moc hezké, miluji květiny . zvláště orchideje. Několikrát jsem je zkoušela pěstovat doma, ale moc se mi nedařilo, mám trochu tmavý byt pro tyto krásky. Tak alespoň na obrázku. Děkuji.
Jitka Chodorová
Tak toto se ti Vando opravdu moc povedlo,díky za tu krásu.
VANDA Blaškovič
No tak Hanko, tos mne zaskočila....já tam fakt nic necítila !! Že by ten můj frňáček ještě stávkoval?.. Ne, vůně tam nebyla, rýmu nemám.
Hana Rypáčková
Jestli je jednou začnu pěstovat, určitě bych si tady vybrala.A vonělo to tam?
Marie Novotná
Tak tohle je kouzelné.Díky.
Alena Tollarová
Krásné květiny, i vanda i Vanda. Dík za zprostředkování. Já jsem se zase dneska dotkla Afriky, fakt.
Lidmila Nejedlá
Je to nádhera. Díky, že na nás myslíš. Až rozkvetou louky, pošlu zase já Tobě.
VANDA Blaškovič
Děvčata, uvědomila jsem si, že na radování se po včerejší tragédii není vhodná doba. Ale snad si rozumíme. Požádala jsem Zahradnictví Chládek, zdali by nemohli uctít památku brutálně zastřelených v Uherském Brodu - květinovou výzdobou - orchidejemi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.