Můj nezničitelný outfit
počká na další soutěž

Můj nezničitelný outfit
počká na další soutěž

31. 3. 2015

Tak jsem ráno vstala a přemýšlela, co si dnes obléknu za outfit, a vymyslela jsem to. Můj nezničitelný outfit, kterým jsem chtěla zvítězit v soutěži, musím zničit. Byl podupán a potupen, a tak ho musím zlikvidovat, aby mi moje fiasko nepřipomínal.

Zjistila jsem, že se blíží Velikonoce, a musím tedy umýt okna. Ano, na to se outfit hodí. Vlezu z posledních sil na okno a čistím. Outfit se v okně asi ve své zářivé barvě vyjímá dobře, protože kolemjdoucí se na mne usmívají. Mám ve svém malém bytečku okna tři, a tak to byla fuška. Outfit se tvářil velice nepoužitě: "Zničím tě," zahřímala jsem a šla vynést odpadky do popelnice před dům.

Potkala jsem souseda. "To vám to dneska sluší, co to máte na sobě? To jsem na vás ještě neviděl?" Outfit se nadmul pýchou, div nepraskl ve švech. "Počkej! Klekla jsem si na kolena a vytírala podlahu. Nic, ani se nezmačkal a mokrá kolena rychle usychala. "No dobře, zvedám se těžce z podlahy, uvidíme, kdo z koho, půjdeš se mnou nakoupit."

Pršelo. Zapomněla jsem si deštník a outfit zmokl. Vůbec se ale netvářil ohroženě. Rychle totiž usychal a vysmíval se mi.

Prý v něm vypadám jako v pyžamu, a tak ho tedy jako pyžamo použiji. Ráno bude vypadat zmačkaně a pak ho budu moci s klidem zlikvidovat. Nebudete mi věřit, ale nikdy jsem neměla tak krásné sny jako v tomto outfitu.

Vyspala jsem se do růžova a přivítala svěže nový den. Outfit byl nepomačkaný, jako nový.

Vyprala jsem ho a pečlivě uložila do skříně. Počká si tam do nějaké další soutěže. Je totiž opravdu nezničitelný. Až mi bude devadesát, vezmu si ho a do soutěže se opět přihlásím. Zvítězíme oba. Budou nás oceňovat za to, že jsme se dožili.

PS. A sekáčová zástěrka? Ta byla v soutěži pochválená a proto v mé kuchyni nechybí. Ráda v ní vařím a dobře. No však přijďte pobejt.

glosa Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Lutovská
Vas outfit je priserny, vas nahled na věc fantasticky. Obdivuji lidi, kteří mají svůj názor a nepohybuji se ve stadu. Clanek je hezky podan, coz predci outfit. Alke to je Vase věc a za to Vas obdivuji
Miroslav Štorch
Moc se mi líbil váš článek, který mne potěšil vaším humorným nadhledem i jemnou kritikou. Váš model by měl být uložen nikoliv u vás ve skříni, ale v umělecko-průmyslovém muzeu mezi osvědčenými kostýmy. Díky :-)
Jana Šenbergerová
Váš článek mi připomněl můj "růžový sešit", do kterého si zapisuji "růžové myšlenky". Poslední, kterou jsem si zapsala, není z mé hlavy, ale moc se mi líbí. "V životě je možné potkat se tisíckrát a nenajít ... a potkat se jednou a najít se navždy." Stejně to vidím s vaším růžovým "outfitem". Užívejte si ho ve zdraví. :-)
VANDA Blaškovič
Tak si rozumíme, prima...:)
Hana Šimková
Já proti Vám paní Blaškovič také nic nemám. Nevím, proč bych měla mít.
VANDA Blaškovič
Dobrý den paní Šimková, musím se přiznat, že jsem nevěděla, čím jsem vzbudila Vaší nelibost. Váš soutěžní outfit jsem nehodnotila, přehlídla jsem ho z důvodu, že jsem nebyla v ČR a teprve později jsem si ho měla možnost prohlédnout a přečíst i s komentáři. Nevěděla jsem, že se strhla kolem něho celkem ostrá diskuze. Tento nový článek se mi líbí, je vtipně napsaný. Jestli dovolíte, ráda bych Vám vysvětlila, že jsem si nedělala žádný nárok na ukončení soutěže. Mojí Úvahu jsem psala mimo ČR, ještě před skončením soutěže, aniž jsem věděla jak dopadne. Dobu vydání článku určila redakce. A že jsem se soutěže nezúčastnila bylo moje pozdější rozhodnutí a musím říci, že nyní ho cítím jako velice rozumné. Měla jsem pádný důvod. Skutečně jsem se obávala zlých osobních výpadů u dvou lidí z i60, což se potvrdilo včera u komentářů k mojí Úvaze k soutěži. Ale přiznám se, pokud bych do soutěže šla, tak na in line bruslích....ale víte jak sportovkyně dopadly.... Mějte se hezky a přeji růžové dny..:) Snad přijmete ode mne toto vysvětlení. Byla bych ráda. Nic proti Vám nemám.
Eva Balúchová
Pěkně,vtipně napsané,pobavila jsem se.
Eva Mužíková
No vida, a je to... TY TY TY
Hana Šimková
Evi, za to Ty se neomlouvej. Souhlasím
Eva Mužíková
Pardon za to TY....:))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.