Karel Gott vyloupil banku,
vše potom propil v herně

Karel Gott vyloupil banku,
vše potom propil v herně

1. 4. 2015

Zlatý slavík z Prahy není zase tak dokonalý, jak jej vykreslují všechny žebříčky pop-music a průzkumy veřejného mínění. Mistr se 31. března natolik opil v restauraci U Žabáka v pražských Dejvicích, že se neváhal zastavit v místní pobočce Komerční banky a v masce Kačera Donalda s věrohodně vypadající stříkací pistolí přesvědčil úřednici, aby mu vydala částku 5000 korun.

„Karel byl agresivní, na pracovnici třikrát vystříkl do dekoltu, takže musela jeho příkaz splnit. Navíc byla šokována, že Kačer Donald promluvil hlasem jako Strýček Skrblík. To ji rozhodilo natolik, že ani nestihla zmáčknout bezpečnostní tlačítko ukryté pod pultem,“ potvrdila policejní mluvčí Jana Spravedlivá.

Mistr se po získání potřebné hotovosti tajně uchýlil do nedaleké herny Las Vegas, kde začal zběsile sázet na rotující ovoce a zeleninu v automatech. „Karla znám poměrně dlouho, ale vždy byl poměrně šetřivý. Utratil tady nanejvýš sto korun s tím, že říkal, že je chudý. Tentokrát si ovšem objednal pět fernetů (žádného pro mě) a žetony za čtyři tácy. To byl naprostý šok. A když nakonec začal obtěžovat mladé gymnazistky, musel jsem – i když jsme staří kámoši – upozornit policii,“ řekl vedoucí provozovny Josef Nekrádal.

Policisté si rychle spojili loupež v bance s podezřelým chováním v herně. Policejní psycholožka Jarmila Zbytečná vypracovala profil zločince, v němž se praví: „Musí to být zoufalec, který nikdy nic nedokázal a celý život marně čeká na uplatnění ve společnosti. Kvůli této frustraci je velmi nebezpečný!“

Nejprve si strážci zákona pro mistra operativně dojeli do jeho vily na Bertramce. Jenže marně, ani manželka Ivanka nic netušila: „Není tady. Občas se prostě sebere a jde. Nevysvětluje, pouze mi potom pořád ukazuje hanebná selfíčka s milenkami.“

Do Las Vegas tedy dorazila zásahová jednotka s velkým zpožděním. Ale to nebyl problém. Karel už byl v té době zcela na šrot. Pan Nekrádal mu totiž mezitím ochotně přinesl dalších pět fernetů. Jednoho dokonce získal sám. A inkasoval tak v podstatě celou kořist z oloupeného finančního domu.

Nyní je Mistr ve fešácké vazební věznici v Ruzyni s teplou sprchou a francouzským červeným vínem k večeři. Hrozí mu trest až deset let odnětí svobody. Ale k tomu nejspíš nedojde. „Pche, celé je to směšné. Karel v masce Kačera Donalda promluvil jako Strýček Skrblík, proto je celá žaloba postavená na hlavu,“ uvádí renomovaný pražský advokát Tomáš Orel. „Vysekám ho z toho, vždyť to je přece Karel!“

Samozřejmě, že je to celé sranda. Karla Gotta a jeho písně mám rád a omlouvám se mu, že jsem si ho „vypůjčil“ na apríla.

Odpusťte, Mistře, ale legrace musí být!

Karel Gott Moje próza
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Výborně, pane Horáčku. Takhle by mělo vypadat aprílové zpravodajství v médiích.
Zuzana Pivcová
Karel Gott je naštěstí jeden z těch, kteří si umějí udělat legraci i ze sebe, takže věřím, že by se k Vašemu článku i přihlásil.
Zdenka Jírová
Vtipný aprílový žert.
Miroslav Štorch
Moc prima článek, kterému bych skoro věřil, protože po přepadení banky vyhodila TV Prima Ivanu Gottovou jako manželku kriminálníka. Tím ovšem zakryla TV Prima důvod, že ji stejně vyhodit pro snižující se sledovanost pořadu VIP zpráv. navíc nosí stále zatvrzele tričko s nápisem "Gott mit uns." Už bylo na čase ji nahradit někým schopnějším a pohlednějším.
Libuše Křapová
Pane Horáčku :-)))))
Eva Balúchová
Já většinou na všechno každému skočím,ale tentokrát jsem i já pochopila,že je to žert a pobavila jsem se :-)
Marie Magdalena Klosová
Mně se to líbilo moc,škrtla bych ten dodatek.A MIstr?Myslíte,že nahlíží na i60,nebo se dokonce skryt pod falešným profilem účastní plodných debat?To by byla teprve sranda! mm
Jan Blahoslav
Jo dobrý, snad to Mistr pochopí a neurazí se!
Jaroslava Handlová
Pane Horáčku, prý se před tím ještě stačil Mistr zabydlet v jakémsi hausbótu na Ždáni?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%