Kde je jaro?

Kde je jaro?

1. 4. 2015

Kde je jaro? Takhle jsem se ptala včera ráno, to je 31. 3. 2015, když jsem vykoukla z okna a uviděla bílo. Myslela jsem, že mě trefí. A to máme jet na velikonoce na výlet na Říp. Sněhule a beranice to jistí. Prostě, když si příroda umane, můžeme se stavět na hlavu, a nic s tím neuděláme. A je to asi dobře. Až budeme umět poručit větru dešti, už to taková legrace nebude. To ať si s námi naše milovaná příroda radši ještě nějaký čas pohrává.

Níže uvedené fotografie jsou focené z balkonu a okna. Pro zvýšení optimistické nálady přidávám rozkvetlé hortenzie a levanduli na našem balkoně. Už se to na nás zase řítí. Hlavně vydržet a určitě se jara dočkáme.

Přeji všem krásné prožití velikonočních svátků.

fotogalerie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Tak jaro je v čudu :-(((( Evi, teď jsi mi připomněla, že jsem už pře třemi dny viděla čápa v hnízdě. Přešlapoval tam ale, jako by mu mrzly nohy, chudákovi
Eva Mužíková
Také bych to opravdové jaro uvítala. Dnes mne napadlo, jestli už nesedí na vejcích ptáci... to je ale asi brzo. Naděždo, rozkvetlá hortenzie mne namlsala, asi si udělám radost...
Růžena Antlová
Jaro je jak je vidět zatím jen u vás v domě. U nás na Moravě to bylo stejné a dnes sice bez větru ,ale nachumelilo se toho zase spoustu dokonce i voda ve výběhu u slepic byla zamrzlá i pod rynou ve vaně. Dnes je zelený čtvrtek ale je všade bílo,zelené kopřivy jsou pod sněhem takže špenát vystřídá segedín
Zdenka Jírová
Trochu jsme se namlsali několika dny v březnu a já , hloupá věřila meteorologům, že Velikonoce budou příjemně teplé a slunné. Tak zase nic. Já mám alespoň jaro doma v podobě kvetoucích amarylis, bílé a červené.Kde jsi, jaro, kde jsi?
Zoja Sedláčková
U nás jsme se do zasněžené přírody probudili dnes ráno. Ale už je po sněhu a dokonce celé odpoledne svítilo sluníčko. A doma mi krásně kvete klívie a ještě dlouho bude. Vyrážejí další "šlahouny" s květy.
Hana Rypáčková
Děkuji.Tam se nějak hádali o sjezdovku a snad to ochránci uhájili...Slyším na i Hanku Banku..../bydlela jsem v bance/ Příští týden asi taky koupím hortenzii, mám tři, vždy je dám na zahradu....
Naděžda Špásová
Omlouvám se za překlep. Info je samozřejmě pro Hanku.
Naděžda Špásová
PS. Ještě máme na balkoně borůvku, která je už po odkvětu, takže snad budeme brzy sklízet. Jen potřebujeme sluníčko.
Naděžda Špásová
Fotky jsou z 31.3.15. Hortenzie jsou zakoupené v sobotu a levandule minulý týden v Tescu. Jinak koukám na Střížák. To je info pro Banku.
Dana Kolářová
PS A krásné rozkvetlé hortenzie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.