Dubnový výlet na Petřín
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
12.4.2015 15:07
Libore, děkuji za milý komentář, jsem zvykla psát po tatínkovi, mám několik cestovních deníků a pokud jsem tady doma v Praze , píši vše hned. I mne mnohé zdejší články obohacují, a je radost je číst. Ty Vaše články tady rozsvítily Vašim laskavým a vtipným humorem, který občas Středopevropanům chybí. Dobrá nálada je báječná většinou, když si přečteme něco pěkného anebo vyplodíme něco ze svého zážitku.
Libor Farský
12.4.2015 12:46
Moc krásné a poučné počteníčko, ať již píšete o Austrálii nebo Praze. Na Petřín jsem, stejně jako pan Libánský, také chodíval randit a muckat se na lavičce s nejhezčím výhledem na světě jako bonus. V restauraci Nebozízek jsme měli maturitní večírek. Kupodivu si pamatuji všechny detaily, i přes nějaké to víno...
Hana Šorejsová
12.4.2015 12:13
Paní Aleno, nic se neděje.... spíše mi je líto, co prožíváte. Zažili jsme to také .... pejskové jsou součástí rodiny, přejte mu klid...... a držte se.
Alena Várošová
12.4.2015 11:53
Jé paní Šorejsová to se omlouvám,měla jsem za to,že to napsala paní Vanda.Jsem nějak splantaná,máme nemocného pejka,tak špatně spávám.V pondělí jej půjdeme uspat,tak to těžko nesu.Omlouvám se.
Hana Šorejsová
12.4.2015 11:08
Paní Aleno, promiňte, ale dvakrát oslovujete někoho jiného, než autora článku. Vzhledem k jejímu komentáři, článek a výšlapy jsou mé, ale nic se neděje, je to trochu popletené !
Alena Várošová
12.4.2015 10:45
Díky Vando,Vašim vyprávěním jsem se vžila do Vašich výšlapů jak na Ještěd,tak na Sněžku.Je to ostuda,ale na Petříně jsem nikdy v životě nebyla,ani Prahu neznám.Ale Vašim poutavým vyprávěním jsem ji poznala i na tom Petříně i na rozhledně jsem vlasně tedˇ byla.Byla to nádhera i počasí se mi vydařilo.Prohlédla jsem si z venku památkové chráněný dům Vašeho kamaráda a poslední pohled na Prahu a vracím se zase zpět na Moravu.Nádherný výlet.
Jen piště dál Vaše skutečné příběhy, ve kterých se vžívám do situace,jako kdybych tam momentálně byla. A jsou mi známé a blízké díky Vando
VANDA Blaškovič
11.4.2015 07:13
Tato ilustrační fotografie pana Rašky má pro mne obzvláštní kouzlo! Abyste tomu rozuměli. Ten okrový baráček pod Petřínem s bílým komínem je dům mého kamaráda. Celoživotního kamaráda. Dům je památkově chráněný. Má šindelovou střechu. Poloha je snad nejkrásnější v Praze. Ze zahrady i domu je opravdu neuvěřitelný pohled na Prahu a na Hrad. A víte, co je docela legrace? I z místnosti, kam chodí i císař pán sám, se můžeme kochat pohledem, za kterým se do Prahy sjíždí skoro celý svět…)… trochu směšné, veselé, nezvyklé ale pravdivé a opravdu nezapomenutelné!
Zdenka Jírová
10.4.2015 00:15
Návštěvu Petřína lze spojit s návštěvou Hradčan, je to hezká procházka.
Jiří Libánský
9.4.2015 23:49
Ty procházky po Petříně za vlahých večerů ruku v ruce s dívčinou, když mám pocit, že celý vesmír byl stvořen jen pro tuto chvíli... ach jo.
Soňa Prachfeldová
9.4.2015 19:31
Nebyla jsem ještě vůbec na Petříně, určitě to musím napravit. Hanko ´díky za připomenutí !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA