Sledování událostí
v naší společnosti

Sledování událostí
v naší společnosti

8. 4. 2015

Senior musí být neustále ve střehu. K tomu seniory vybízejí nejrůznější media na každém kroku. Schází mi zde rubrika Události ve společnosti.

Admin byl požádán o možnost přidání této rubriky a rubriku prý možná udělá.

Články o Šmejdech, nebankovních půjčkách a podobných pastech na seniory zde schází, a to je pro seniory mnohdy až životně důležité.

 

Poznámka redakce: Pane Polášku, aktuality ze společnosti vhodné pro seniory průběžně zveřejňujeme. Nemáme pocit, že by nám něco zásadního uniklo, navíc nejsme zpravodajským portálem. Pro "Šmejdy" a pasti na seniory máme vyhrazen docela velký prostor. Prosíme, podívejte se například: 

http://www.i60.cz/clanek_9186_pozor-smejdi-znovu-utoci-delaji-ze-sebe-samaritany.html#.VSUJQeEgW0w

http://www.i60.cz/clanek_10630_smejdi-loni-vyfasovali-pokuty-za-27-milionu.html#.VSUJteEgW0w

http://www.i60.cz/clanek_9488_smejdi-lakaji-seniory-na-nove-podvody-i-triky.html#.VSUJ5OEgW0w

http://www.i60.cz/clanek_6862_zakon-proti-smejdum-vstoupil-v-platnost.html#.VSUKMuEgW0w

http://www.i60.cz/clanek_8439_uspech-diky-smejdum.html#.VSUKd-EgW0w



klamání zákazníků
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Polášek
Nepatřím k těm kteří jen skuhrají, ale také něco dělají. Nevím jestli zde bylo někde už toto. http://www.clovekvtisni.cz/uploads/file/1367491820-seniori_web.pdf To považuji za BIBLI seniora. To by měl mít doma každý. Požádal jsem politiky atp. aby se zasadili o vydání a distribuci brožury každému seniorovi. Nebyl by to problém. Odezva takřka nulová. nepatřím k těm kteří stále kytičkují a navádějí seniory k jásotu. Ale to ke jejiich hoby a to jim neberu. Když nemají jiné problémy. Senioři kteří mají problémy zde nejsou, protože jsou rádi že dýchají. Moje zábava je sledovat život seniorů, jak se jim vede doma, v domovech pro seniory, v LDNkách atp. Jak se seniorům vedlo dřív, jak se jim vede dnes. Pokud mám zkušenost vím že za 2.sv. války a za totáče NIKDO nebydlel pod mostem, všichni měli střechu nad hlavou atd. Kdo má vlastní zkušenost? Nikoli převzatou z různých zdroj". Lepší a zábavnější temata na chatu atp. neodsuzuji.
Libuše Křapová
Ano, samozřejmě, že na podfukáře je nutné dávat si pozor a je výborné, když je před nimi varováno. Ale někdy mám pocit, že s určitým věkem nás všechny házejí do jednoho pytle a prostě z nás dělají ....... doplňte si. Přitom naletělo a naletí jen určité procento. A do toho se zahrnují ještě i případy, kdy jde o náhodu, nešťastnou událost a nebo souhru okolností. Není snad nutné k vůli tomu vytvářet zvláštní novou rubriku. Jak bylo psáno zde níže přede mnou, buďme ostražití, ale nestrašme se. Jsou lepší a zábavnější témata na denní probírání v článcích i na chatu.
Soňa Prachfeldová
Mám pocit, že zrovna čtenáři z i60 nejsou až tak naivní, nebezpečí hrozí spíše osamělým důvěřivým důchodcům, kteří jsou šťastni za každé vlídnější slovo a ti bohužel na i60 ani nechodí.
Hana Rypáčková
Pane Františku, když se zeptáte na Chatu, všichni vám rádi poradí.Už se tu řešil problém, falešné smlouvy na Elektřinu, jak postupovat...A je to rychlejší řešení.Taky jsem ráda, že si čtu milé příspěvky o zvládání stáří s úsměvem, než strašení.Porovnávat si důchody nemusíme, každý žije tak, na co dosáhne.To přátelství nekazí.
Jiří Libánský
Já vidím pro zmíněné a jistě cenné informace již dostatečný prostor ve stávajících rubrikách. (Peníze, Nákupy )
Marie Novotná
Jak zde píšete,tak opravdu informace a varování pro důchodce jsou všude.Jsem moc ráda,že na tomto portálu nekoukají z každého kliknutí jen varovná napomenutí,ale krásné informace o životních zkušenostech,nebo zážitcích registrovaných.I60tka pro mne byla ,je a věřím,že ještě bude studnicí krásných příspěvků,rad,prožitků,postřehů a informací,dnes již z celé republiky.Díky redakci za to,že je portál i60.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.