Jarní fotopříběh: Láska

Jarní fotopříběh: Láska

13. 4. 2015

Když se řekne jaro, vynoří se obvykle slovo láska.

Láska má prý blahodárný vliv na organismus a dokonce i na délku života. Láska působí na lidi i na zvířata a příroda dělá, co může, aby tento vliv podmalovala svojí krásou. Pokud bude láska existovat, bude existovat i svět.

Lásku si musíme hlídat, rozmazlovat a těšit se z ní. Někdy sice už jenom pohledem, ale i to je krásné. Kdo lásku má na dosah, je  šťastný. Šťastný je i ten, kdo lásku prožil a má na co vzpomínat.Já, když jdu jarní přírodou se svým pejskem a vidím mladé lidi, co právě  s láskou  začali, tak mám opravdu radost a přeji jim to. Je to štěstí, a pokud si to my všichni nezkazíme, může to štěstí stále trvat, dokud budeme  na světě.

Nikam se asi už nepodívám, abych vám poslala krásy světa, ale lásku vám posílám s láskou.

Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Nechci opisovat od Anny Jordákové :-) ale taky jsem svou velkou lásku potkala až v padesáti a o to víc si jí vážím a samozřejmě ji opečovávám.
Anna Jordáková
hezký příběh. Já jsme svoji největší lásku potkala v padesáti a nelituji. Láska kvete v každém věku, ale musíme si jí "hejčkat". Tolerance na prvním místě. Díky za příběh i fotečky. Pěkné.
Lidmila Nejedlá
Jen co budu v pořádku, hned půjdu hledat lásku. Navnadila jste mě, Hanko. Určitě dopadnu jak ten pejsek...
Zdenka Jírová
Lásku a štěstí si přejeme v každé gratulaci, protože je to to nejdražší spolu se zdravím, co máme. Každý o lásce rád čte, ať je to láska milostná ke zvířatům nebo k nějaké činnosti. V jednom svém článku jsem se vyznala k lásce k přírodě, která vlastně zahrnuje všechny lásky.Bylo hezké, jak jste mile lásku popsala.
Hana Rypáčková
Láska je prostě láska.A je v nás i kolem nás.Jen ji zachytit.Taky ta poslední fotka je nejlepší...To je tuleníčko...
Marie Novotná
Láska je štěstí.Co je štěstí? Muuuuuuuška jenom zlatá a Vy jste ji zachytila pevně a nám jí poslala.I já Vám jí posílám.Díky.
Dana Kolářová
Láska -líbezný nápad na jarní foto příběh!
Jana Šenbergerová
Za vaši lásku s láskou děkujeme.
Libor Farský
Haničko, to je miloučké. Kdybych měl Vaši e-m adresu, poslal bych Vám několik krásných souborů fotek o lásce mezi zvířátky - i mezi různými živočišnými i lidskými druhy, zejména s mláďátky. To by se Vám, milé dámy, líbilo všem, shromažďuji takové obrázky z řetězového oběhu. Jenže nemám ty adresy. Mimochodem, když chcete vyfotit cicmající se párek, ptáte se jich na souhlas? Anebo je dokonce vyzvete, aby se políbili ještě jednou? ("Jen co si připravím foťák..)
Zuzana Pivcová
Ano, láska je víc než jen milostný vztah, ale i "pouhá" zamilovanost je hezká. Pěkné fotky a ještě hezčí slova.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.