Další televize natáčela
o našem projektu i60

Další televize natáčela
o našem projektu i60

29. 4. 2015

O magazín i60 se živě zajímají televizní média. Po nedávné reportáži v pořadu České televize Gejzír a té nejnovější v televizi Barrandov jsme natáčeli také v Praha TV. Moderátor Martin Severa se v pořadu Na palubě živě vyptával na život seniorů, náš magazín i projekt i60 Senior Fashion.

Přiznáme se bez mučení, že nejsme žádné televizní hvězdy a před televizní kamerou nám chybějí zkušenosti, ale tato nabídka se prostě nedala odmítnout. Šli jsme tedy do toho!

A tak vznikl na parníku kousek od Karlova mostu v Praze tento příjemný rozhovor. S panem Severou jsme se shodli, že být seniorem je vlastně fajn, ale také na tom, že seniorem se stát člověk ani pokaždé nemusí.

Prosíme, podívejte se:

http://www.prahatv.eu/archiv/video/na-palube-24-04-2015-18-09

i60.cz televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Těší mne, že se o náš portál TV zajímá.
Alena Tollarová
Rozhovor jsem si také pustila. Já myslím, že není až zase tak nejdůležitější, o čem se mluvilo, ale že vůbec. Já jsem byla překvapená, protože ani já jsem netušila, že zakladatelem i60 je Lukáš. Ale ani to není podstatné. Podstatné je to, že i60 tu pro nás je. A já patřím k těm, co ho objevily právě díky modelkovské akci.
Dagmar Bartušková
Jarko, ano, tak to vidím i já.
Jaroslava Handlová
Lukáš během 8 minut prozradil panu Severovi to nejdůležitější: že web i60 je přátelský ke všem, kteří chtějí být různě aktivní i ve věku nad hranicí šedesátky. Dobrý rozhovor zajisté přivede další čtenáře na tyto stránky.
Lidmila Nejedlá
To je gól. Já jsem si myslela, když jsem pana Havlase viděla poprvé v Poděbradech,/ riflová bunda, tričko, kecky/, že je to nějaký " čičmunda" z redakce íčka a on je to sám zakladatel. Je skvělý a protože mluvil o věku rodičů, věřím mu jeho upřímnou snahu bavit seniory. Obdivuji a děkuji..
Libuše Křapová
Přidávám se taky k diskutujícím, škoda, že pan Severa nenechal Lukášovi volný prostor k řeči, k popisu všeho, co se zde děje. Stačila by jen stručná zmínka. To neustálé přerušování a skákání do řeči mi taky vadilo
Eva Mužíková
Také jsem pana Lukáše obdivovala, jak rozhovor zvládl. ... Placku od pátku nosím s radostí skoro všude...
Hana Rypáčková
Jenže těch 500 přihlášených modelek-to je nepřehlédnutelné. Nevím,jaký je profil návštěvnosti, ale asi to byl největší tahák, víc než přitáhnou soutěže.Že nakukují a čtou i nepřihlášení, je jasné.Hlavně,že nám to tu klape a nic nenarušuje přátelství....Zítra si beru placku íčka na čarodějnicový babinec.
Jana Šenbergerová
Lukáš byl perfektní. Neměl sice šanci jít více do hloubky, ale kdo nakoukne na portál i60, udělá si obrázek sám. Buď ho zaujme nebo ne. Důležitý je první impuls, a ten se do éteru dostal. Dobré věci nepotřebují moc reklamy, ty se šíří rychle. :-)
Eva Balúchová
Je pravda,že pan Severa skákal p.Lukášovi do řeči.Jsem se divila,že byl tak klidný,mě by to pěkně vytáčelo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...