Cestování je fajn, 
když je s kým jet...

Cestování je fajn,
když je s kým jet...

13. 5. 2015

Tak si čtu zážitky z cest a můžu si jen snít. Taky jsem cestovala, ale partner mně odešel náhle tam, kam všichni směřujeme. Takže: není s kým. Snažila jsem se dát dohromady skupinu single 55+ v Praze, ale jaksi se to moc nepovedlo,  léto se blíží a opět - stejně jako loni - řeším, kam, a hlavně, s kým. 

Loni jsem byla na cvičení u italského moře, ale tamní moře mě moc neoslovilo, Řecko, Chorvatsko, Francie, Turecko, možná po přečtení článku i Kapverdy, Maroko.....to by lákalo nějak víc.

Má někdo podobný problém? Pozitivní přístup k životu a smysl pro humor nutný! I výlety po vlastech českých (i československých) nejsou špatné...

cestování dovolená
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Maruško - možná nová kamarádko??. Já klidně jedu sama, ale v partě přátel je event. i veseleji. Znám CK - spolehlivou - jezdím s nimi už 15 let ! - mají pobyty v ČR i zahraničí - cenově příznivé. Nejsem obch.zástupcem - veřej.informace by byla reklama, tak se mi - prosím - ozvi na: kurzHoudk@seznam.cz - dík - těším se.
Soňa Prachfeldová
Paní Marie, rozumím Vám, není to lehké, sehnat duši spžízněnou na cestování, buď zdravotní stav, či nedostatek financí a p. Držím palce na druhého, nebo druhou do party !
Lidmila Nejedlá
Nerada cestuji sama, proto jedině s partou. Je tolik možností, jen mít dostatek času, odvahy a zdraví. Tak letos jen v Čechách.
Zuzana Pivcová
Dost Vás chápu, protože ženy většinou moc samy jezdit nechtějí. Moje sestra by rozhodně nejela sama. Narozdíl ode mne, která tomu dává přednost. Má to ale i svá úskalí. Není to pro ty, které mají rády večerní společenskou zábavu, a navíc jsou některé země pro samotné ženy opravdu dost nebezpečné. Ale docela věřím, že najdete nějakou společnici zde na i60, možná Vás někdo přizve do party.
Vladka Steinová
Dobrý večer, v podstatě máte pravdu,mám podobný problém,ale zase tak moc mi to nevadí. Jezdila jsem a létala dlouhá léta s vnukem každoročně k moři od jeho 3 let, nyní už je skoro dospělý, tak babičku nepotřebuje.A vnučku si bere dcera se svými známými k moři sama.Jde o společnost 40átníků, tak já, stará bába, bych jim překážela. A tak cestuji sama.V naší zemi bez problémů, doplňuji hrady a zámky, co jsem ještě neviděla, do ciziny klidně taky sama, jazykově jsem dobře vybavena. Ale souhlasím, že je lepší cestovat s někým.Pokud se mi chvíli někdo postará o 90let.maminku, vydám se hodně, hodně daleko...Přeji p.Marie, nechť Vám vše vyjde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.