Kuchařské fígle

Kuchařské fígle

12. 5. 2015

Tentokrát vůbec nejde o můj recept na cokoliv, jen o objev, který jsem udělala před chvílí na jednom diskuzním serveru. Protože se ale týká gastronomie, a mě, lenocha, nadchl, rozhodla jsem se podělit s vámi o spoustu "kuchařských" vychytávek, které níže uvedený odkaz nabízí.

Posuďte sami:

 

Není to paráda? Už se těším, až koupíme první nové brambory. Na loupačku je nedělám vždycky, k lecčemu se mi nehodí, ale když vezmu v úvahu, že je mnohem zdravější, a tedy i vhodnější, vařit brambory ve slupce, pak jsem ochotna tímto způsobem je připravovat ke všemu.

A to jsem si zatím nestihla prohlédnout všechna "přilehlá" videa na dané téma. Je jich tam víc než dost. Třeba, jak servírovat ananas a meloun.

Přeji pěkné pokoukání, příjemnou práci a dobrou chuť!

Můj fígl
Hodnocení:
(1 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Krones
Vyzkoušela moje dcera a zavrhla. Voda se vlastně dostane pod slupku, takže brambora je uvařená napůl ve slupce - napůl bez slupky. Nemá to tu "správnou" chuť.
Zdenka Jírová
Dobrý fígl, vyzkouším.
Květoslava HOUDKOVÁ
Díky - také vyzkouším = až někde seženu tak pěkné brambory. Ty z naší sámošky by "nežrala" ani prasata! Pan vedoucí s tím nemůže prý nic dělat - prodejna patří řetězci a nakupují od "smluvního" dodavatele. Tak si přílež. dojedu na Farmářský trh. Dost často jsou vychytávky i "Pro ženy" na Seznamu.
Zoja Sedláčková
Tohle už jsem někdy dostala emailem, loupání jsem vyzkoušela a opravdu to funguje. Ale stejně je loupu postaru, pokud je ve slupce vařím.
Jana Slavíková
Podobných fíglů je na tom serveru hodně. Některé úsměvné jiné se dají využít. Rozhodně stojí za podívání.
Radovan Cakl
Jani, sdílím Tvé nadšení, to se mi bude hodit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.