Květiny na zámku Ctěnice

Květiny na zámku Ctěnice

16. 5. 2015

Posílám další tip pro (snad krásný) víkend: 16. a 17. května - "Květinový jarmark" v areálu zámku Ctěnice u Prahy.  V neděli má být i zdarma vstup do zámku, tak tam jedu.

Vezmu s sebou opět kytičku "Honzík" (Achimenes) jako dárek.

V minulých dnech jsem odvezla dvě - do zámku Loučeň a majitelům soukromé ZOO Chleby u Nymburka.

naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Neděle 17.5.: Ráno v 9.00 jsem dojela do Ctěnic, v 10.00 jsem si - zdarma - prohlédla zámek. Od 10.00 též zahajoval Květinový jarmark - možná v sobotu to bylo lepší - dnes několik stánků, nabídka nic moc. Měla jsem s sebou několik "Honzíků" (1 x dárek pro Zámek, další k prodeji) . První rostlinu ode mne koupil hned řidič autobusu MHD, další pak "zmizely" během chvilky - mám prý někdy přivézt další. Ale poznala jsem člověka, který též "Honzíky" pěstuje . Jsem pozvána do Botanic.zahrady v Praze - bude tam výstavovat-prodávat, tak mi zřejmě přibudou barvy.
Zdenka Jírová
Honzíka jsem mívala celé roky, až při stěhování se mi nějak ztratil a teď bych ho zase chtěla. Snad ho někde seženu. Zbyla mi po něm jen pěkní fotografie.
Hana Rypáčková
Nemá v zemi takové nabucané a zaškrcované hlízečky?Měla jsem ho kdysi a byl nezničitelný.Vlni jem dostala jednu hlízečku a kvetl pro rADOST A NA JAŘE DOST.nENAŠLA JSEM HO./NEOPRAVUJI..../
Květoslava HOUDKOVÁ
Semínky "Honzíků" jsou malé šištičky. Zásilková firma ...... prodává 10 ks semínek za Kč 295,- !! Já už pěkné sazeničky v květníku za Kč 10,-/ks (náhrada zeminy a vody), nebo je vozím s sebou jako dárky = lidem pro radost. Návod k pěstování každý obdrží - a kdo je hodný, květů se dočká !
Eva Balúchová
"Honzík" byl každý rok moje chlouba.Nechápu z jakého důvodu letos vůbec nevyrostl.Dávám ho každý rok na zimu do sklepa a na jaře přenesu dom a začnu zalévat.Časem začne podrážet a letos nic. Květinový jarmark ve Ctěnicích bude určitě krásná akce.
Elena Valeriánová
Jsem zvědavá, musím si toho "Honzíka" najít. Tak se tam zítra mějte krásně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...