Žít lze i bez nekonečných
televizních seriálů

Žít lze i bez nekonečných
televizních seriálů

3. 6. 2015

 Ve svém seniorském věku ještě nepovažuji za zábavu sledovat v TV ty nekonečně dlouhé seriály. Zajímavá možná bývá ještě tak 1. řada, další pokračování pak "semelou" kdeco. Mnohdy už ani nejde si vzpomenout, co bylo v začátku toho "nekonečna".         

Ani život člověka není nekonečný - my senioři jsme ve 3. třetině. A já si tuto třetinu nenechám "čuměním" do bedny ještě zkracovat. (Zlatý pan Dietl - 13 dílů a bylo hotovo!).  

 Dle zkušenosti: Už nikdy nepojedu na pobyt tam, kde je pouze televize v klubovně, a to převážně ke sledování seriálů - brrr!!

televize
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Je každého věc, co chce sledovat - zejména když už musí zůstávat doma. Ale bylo pro mne - už dříve nepochopitelné: Venčily jsme pejsky - a druhá : "Tak honem, dělej - už bude seriál! (kdyby to šlo, asi by pejskovi "činnost odstřihla"). Nebo: Každoročně máme Setkání obyvatel a personálu pečov. Charity. Svozový autobus pro nás přijede, doveze před Sokolovnu a opět doveze zpět. A většinou jedu sama!! i když jsou tu ženy dostatečně pohyblivé. Ale ta zvědavost - když se vrátím: "Jak tam bylo, jaké jste měli občerstvení, program, kdo hrál apod."? Moje odp.: "Nejsem informační služba, zeptejte se pečovatelek". odpověď "Nejsem informační služba - zeptejte se pečovatelek".
Naděžda Špásová
Já se bez mučení přiznám, že se na seriály koukám, ale jen na zahraniční. Např. Teorie velkého třesku a pod. Z českých seriálů si vybírám podle obsazení a režiséra a samozřejmě i žánru. Takový Ranč U zelené sedmy byl skvělý. Souhlasím s Milenou, že není k zavržení ten, pro koho jsou seriály koníčkem a někdy i nutností. O finanční situaci českých důchodců ani nemluvím. Já jsem se třeba nemohla dívat na Vyprávěj. Tu dobu mám v živé paměti a moc reálné mi to v seriálu nepřipadalo. Je pravda, že pocházím z vesnice a ne zrovna z majetné rodiny.
Jarmila Komberec Jakubcová
Květuško máš pravdu, že dívání se na hloupé seriály je ztráta času a já to ještě považuji vymývání mozku. V poslední době jsem sledovala jen jediný a to "Vyprávěj". Jinak si raději přečtu dobrou knihu nebo jdu ven na vycházku.
Eva Balúchová
Květuško,vy jste tak aktivní,že se vůbec nedivím,že nesledujete seriály.Já sama na televizi moc nekoukám,ale když jsem opatrovala 80 letého tatínka s Parkinsnovou chorobou,řeknu vám,že jsem byla za seriály strašně vděčná.Ikdyž jsme mu rodina byla nablízku,taťka se na každý seriál těšil,udělal si pohodu a byl šťastný.Byl to moc hodný a chytrý člověk,bohužel kromě televize jinou zábavu nezvládl.
Zuzana Pivcová
Máš moje sympatie, já také žádné seriály nesleduji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...