Travel Service: místo
teplého jídla bagety?

Travel Service: místo
teplého jídla bagety?

8. 6. 2015

Letecká společnost Travel Service, s níž většina českých občanů létá na dovolenou, omezila na některých linkách bezplatné občerstvení. Na kratších charterových letech k moři nahradila teplá jídla obyčejná bageta a nealko nápoj. Pivo nebo víno je pouze za příplatek. Na některých linkách zrušily aerolinky občerstvení úplně.

Týká se to samozřejmě letů i pro cestovní kanceláře, kterým se množí stížnosti klientů, protože v případě charterů bylo dosud občerstvení součástí ceny zájezdu. Bageta vystřídala teplé jídlo například při letech do Řecka, Bulharska či Španělska.

CK Blue Style se o změně skladby poskytovaného občerstvení dozvěděla až od nespokojených klientů. "Naši klienti jsou nespokojeni, protože jim CK Blue Style doposud poskytovala určitý standard. Oficiální informaci o změně přepravních podmínek jsme od společnosti TVS obdrželi až poté, co jsme sami začali s jejich zástupci situaci řešit," uvedla obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Berberi.

"Víme, že partnerská společnost Travel Service změnila stravování na svých palubách od začátku června. Byl to neočekávaný jednostranný krok, který nás nepříjemně překvapil. Několik lidí už se nám se stížností na catering ozvalo. Se společností Travel Service nyní jednáme o zlepšení služeb na loňskou úroveň," dodal mluvčí CK Fischer Jan Osúch.

Není tedy vyloučeno, že pod tlakem klientů i cestovních kanceláří změní Travel Service svoji podivnou obchodní politiku.

dovolená
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.května jsme s kamarádkou odlétaly na ostrov Gran Canaria a společnost Travel Service nám jako občerstvení podávala teplé jídlo ze 2 druhů mas, zákusky, kávu, pivo či víno a nealko.Asi rozhoduje délka letu. Bagety se v letadlech i jiných společností podávají při kratších letech nebo pokud se jedná o tzv.nízkonákladové společnosti typu Smart.Létám často i jinými leteckými společnosti a vždy je to stejné.
Miluše Převrátilová
Ano, společnost Travel Service, se kterou jsem se vracela v sobotu (6.6.15) z Mallorcy již nabízí pouze bagetu (neokoralou v obalu) světlou s turistickým salámem a tavený sýrem a kelímkem vody. Z výživového hlediska nic moc a s narůstajícími cenami nejen za letenky to byla překvapující skutečnost, ale pravdou zůstává, že jiné letecké společnosti nenabízejí ani toto, např. AIitalia ...
Alena Tollarová
Air Berlin nám vloni servíroval bagety. Byly na výběr a byly dobré.
VANDA Blaškovič
No, bagety nemohou být okoralé - jsou hygienicky zabalené. Dva druhy - světlé a tmavé, většinou se sýrem, šunkou, kuřecím masem, se zeleninou a s "omáčkou" kečup, tatarka........z nápojů od minerálek, přes Colu k džusům. Voda je samozřejmost. Pro mne také dostačující. Naposledy jsem to vyzkoušela před týdnem.
Hana Rypáčková
Mě to nevadí, měla jsem co dělat všechno sníst.Do tří hodin let- to nikdo hlady neumře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...