Dva "věrní" přátelé

Dva "věrní" přátelé

18. 6. 2015

Milí "íčkaři", jistě mnozí z vás jste také na Seznamu.cz, jehož maskotem je ten hezký pejsek.

Mně, ani mému notebooku Filipovi se nějak nelíbilo, že o pejskovi nic nevíme, a tak nastalo "pátrání".  Vyplňovala jsem nějaký dotazník (bylo to právě k využívání služeb Seznamu - snad i pro zlepšení), který se měl odeslat na určenou mailovou adresu. A tak jsem zároveň připojila dotaz ohledně pejska a odpověď přišla, včetně jeho obrázků v různých převlecích.

Jmenuje se KRASTY a žil skutečný život. Panička ho přihlásila do konkurzu a on vyhrál!
Budete-li si přát, opíši a zveřejním jeho životopis. Ty obrázky bohužel poslat neumím, šlo by to, ale klasickou poštou: Po sdělení doručovací adresy bych dala okopírovaný text s obrázky do obálky a odeslala s tím, že poplatek hradí adresát.

Ta zpráva má nadpis: "Krasty, nejlepší přítel člověka na Internetu".

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milí "íčkaři", asi mne osvítil Duch svatý, nebo se v zápase s PC lepším. Podle adresy od Jiřinky jsem se dostala na životopis pejska. Text je shodný s tím, co mi poslal Seznam - takže už budete o Krastym všechno vědět. Jen těch "převleků" mi poslali méně, tak mi to dcera vytiskne znovu. A Krasty, i když už nežije, má zřejmě z rukou šikovného kreslíře své převleky stále aktuální. Kdybych uměla, poslala bych do "i60"fotky Terinky z mojí "psí MŠ" (na jedné např. cumlá dudlík). Je to kříženka pudl/kokr, srst rezavá a kudrnatá. Pán, co nás potka, povídá: "Ten pejsek je tak krásně nakadeřený!" A moje odpověď: "Víte, pane, přeliv a trvalá, to bylo peněz!"
Lidmila Nejedlá
Květuško, jste úžasný detektiv. Jsem ráda, že jsem se s Vámi v Praze setkala. Hodně zdraví.
Eva Mužíková
Úžasný pejsek....Alenko díky, Bertík je také opravdu skvělý, co mu ukážu, to udělá, co mu dám do tlamičky, co mu dám na kebuli, nesundá drží asi by konkuroval:)))
Alena Tollarová
Dneska by to určitě vyhrál Bertík.
Jana Šenbergerová
Paní Jiřino, děkuji. Mně to s ním nešlo.
Zuzana Pivcová
Že byl pejsek někoho od nás, už jsem kdysi slyšela. Ale myslela jsem si, že někoho z vedení portáu. Díky, Květo.
Jana Šenbergerová
Už jsem tu chybu objevila: http://onas.seznam.cz/cz/ke-stazeni/krasty
Jana Šenbergerová
Květuško, to byl zajímavý nápad. Hned jsem chtěla nakouknout na adresu, kterou nám pohotově nabídla paní Jiřina, ale nepovedlo se. Možná se do adresy vloudila nějaká chyba pokud ovšem nebyla chyba na mé straně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...