Módní repete na Cecilii

Módní repete na Cecilii

23. 6. 2015

Zatímco policie evakuovala obchodní centra Palladium a Černý Most, neboť zase nějaký trouba anonymně vyhrožoval bombou, na řece Vltavě a jejím nábřeží mezi Štefánikovo a Čechovo mostem panoval příjemný klid. Výletní vyhlídkové lodě navzdory umíněně deštivému počasí rejdily svou pravidelnou trasu, připlouvaly a odplouvaly, některá si zvukem klaksonu docela hlučně odfrkla.

Nenápadná loď Cecilie, mně důvěrně známá z loňské přehlídkové akce, kotvila na svém místě a zela ještě prázdnotou. Sotva jsem se stihla přivítat s „í60kovou“ modelkou Jarmilkou, už nastal v okolí lodě povyk. Vždyť bylo na čase, za čtvrt hodinky se vyplouvá!

V mžiku jsme s Jarmilkou vcupitaly přes malý nástupní můstek do útrob lodě. Zde jsme se přivítaly s Helčou, majitelkou 4 módních domů s dámskou a pánskou konfekcí Magic Helena a jejím pomocným štábem a samozřejmě i s dalšími pozvanými modelkami. Srdečný vítací hlahol, chvílemi v tóninách vlčnovského folklorního jekotu, prozrazoval, že se po roce potkaly další „í60kové“ modelky, které přišly vyzkoušet modely letošní kolekce.

Věšák s připravenou přehlídkovou kolekcí včetně poslušně rozmístěných pestrých klobouků na stole nás vyhlížel v podpalubí. Do zkoušky choreografie přehlídky nám zbývalo ještě trošku času. Využily jsme jej ke vzájemným komplimentům a pochvalám, neboť jsme intuitivně každá u té druhé vycítily potřebu ustáleného sebevědomí. Tím jsme vykouzlily mezi sebou kamarádskou nekonkurenční sounáležitost. Pomalu jsme se dávaly do gala. Vizážistka Evička nám velmi citlivě zamaskovala pár vrásek a přičarovala dívčí výraz, šatičky nám s něhou objaly lety tvarovanou ženskou siluetu. Celé nedočkavé jsme se těšily, až prostřednictvím námi předváděných krásných a smyslných šatů interiér kryté paluby lodi rozkvete a všem přítomným vykreslí úsměv na rtech.

Defilé, potlesk a ještě jednou potlesk. S posledními blesky z fotoaparátu jsme sešly schodiště do podpalubí. Byla to nádhera.

Snad mi nebudou mít kolegyňky modelky za zlé, když si i za ně dovolím poděkovat Magické Heleně za důvěru a šanci prezentovat její šaty. A samozřejmě poděkovat projektu „Hledáme zralé modelky“ na portálu i60.cz za to, že nás našel a pomohl nám realizovat velký dívčí sen, často zapuzený v 13. komůrce u mnoha jiných žen.

Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
To je taková správně bezstarostná akce, spíš výlet než formální přehlídka.
Eva Balúchová
Vidím známé veselé tváře.Takže se vám přehlídka zase vydařila.A aby né,krásné modelky,krásné šaty,krásné klobouky.
Eva Mužíková
Teda Jani... to byla nádherná akce, úsměvy, šatičky, klobouky.... sedla jsem si doslova na prd.....el:))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.