Cesta do Krakova
13. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
14.7.2015 13:13
Pro Soňu. Výlety se mají vnímat. Mě na těch výletech vlastně vůbec nezajímají obchody,nákupy. takkže si domů vozím zážitky. A taky nepotřebuju luxus,jsem na těch mých toulkách docela skromnej. Včetně stravy. Takže hodně zásoby z domova. Třeba ty nezdravé salámy. A alkohol nemusím i když,jak říkávaly babičky, po ránu malého panáčka na srovnání žaludku neškodí
petr stejskal
14.7.2015 13:08
pro Janu. Já zatím mám v písmenkách jen 60 různých výletů. Ale asi by to už dalo na malou knížečku. Některé výlety jsou jednodenní,jiné i několikadenní. Zvláště do ciziny.
petr stejskal
14.7.2015 13:05
Pro Alenu. Samozřejmě se snažím si co nejvíce pamatovat,někdy si hned po příjezdu dělám poznámky,ale většinou je to dané na písmenka později. Někdy i nějaká poznámka je. A co se týká focení. Snažím se taky,ale někdy najít ty fotky není jednoduché. Zkusím se mrknout. petr1stejskal@seznam.cz
petr stejskal
14.7.2015 12:59
pro Hanku. Docela rád přijmu posezení u pivka v Bohumíně. A že si někam tam vyrazím je jasné. Režijka už hřeje v kapse. Určitě to nebude jen Bohumín i když? Výlet vláčkem až do Bohumína na pivko není problém. A to nejsem žádný zváštní pivař. A k tomu Waršaváku. Není vždy nutnost ta rychlost. Někdy stačí dobré spojení. petr1stejskal@seznam.cz
Hana Práglová
13.7.2015 22:42
Petře,o Krakowu jsem psala v zimě.Byl vánoční.tedy zcela jiný!!Krakow je ale krásný ve všech ročních obdobích.Příště,až pojedete přes Bohumín a budete vědět,že zde máte delší čas,dejte vědět.Taky máme hezká místečka na pivo!!!! Ráda se přidám!!! Jo a proč jste nejeli Waršavákem???To by bylo rychlejší,ne???
Soňa Prachfeldová
13.7.2015 19:32
Ano obdivuji pamatováka z Vašich výletů, jak dopodrobna vše uvádíte.ˇUž jsem přemýšlela, že si zavedu deník na cestách, něco mi vždy unikne. Ano Krakov je nádherný.
Jana Šenbergerová
13.7.2015 17:04
Moje kamarádka byla také železničářka, která hodně cestovala. Ze svých výletů mi posílala podrobné "cestopísky". Dala by se z nich sestavit kniha.
Moc se mi líbí pasáž o tom, jak vznikla hlaholice. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
13.7.2015 16:07
Cestování vaší miniparty bych spíše nazvala "cestování za pivem". Obdivuji vaše podrobné znalosti a podrobnosti z cest.Také cestuji ale v hlavně mně vždy utkví jen věci trochu výjimečné.
Alena Tollarová
13.7.2015 10:52
Pane Petře, Vy si asi píšete na svých cestách deník? Nebo máte tolik "malých šedých buněk", že si pamatujete takové podrobnosti? Škoda, že taky nefotíte. Krakov je nádherný. Já si pamatuji, jak bylo vedro, já jsem už nemohla a poklusávala dva kroky za manželem a smála se, že jsem jako japonská manželka ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci