Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

25. 6. 2015

Vážení, asi již tušíte, že vás opět pozvu na ostrov Hvar v Chorvatsku do Vrbosky a do Jelsy.

Mohla bych vás zvát třeba na Filipíny, do střední Asie, do Skandinávie, do USA... ale přece jenom si myslím, že chorvatské moře je relativně nejdostupnější a nejvoňavější. A tudíž je i možnost ho navštívit.

Posledně jsem vás pozvala Na kolo podél moře, tentokrát vás pozvu, abyste si se mou, respektive s námi, zacvičili. Každý si cvičí podle svého tempa. Cvičíme 2x denně, ráno od 7 hodin a večer od 18 hod. Cvičíme ve stínu, pod stromy s výhledem na moře. Nevěřili byste, ale již v sedm ráno se na slunci cvičit nedá. Je přílišné horko. Po cvičení rovnou skáčeme, přeháním, spíše pomalu vstupujeme do vln křišťálového moře.

Cvičení máme rozdělené na lehké a obtížnější. Cvičí čtyři trenéři.

Cvičení, které se jmenuje Balanc jóga, je lehké, uklidňující, prodýchávající, relaxující. Je pod mým vedením. Je to relativně nový druh cvičení a měla jsem upřímnou radost z reakce klientů. Děvčatům, ale i hochům se cvičení moc líbilo a neváhali vstávat již na sedmou hodinu. Toto cvičení je něco mezi jógou, pilatesem, posilováním a „tajči". Jinak cvičíme ještě aerobik, zumbu, posilování, aquaaerobik...

Kamarádi sem za námi jezdí již od roku 2000. Jelikož nás bylo tento týden kolem sedmdesáti lidí, byli jsme ubytováni i v hotelu. Po cvičení následuje bezvadná snídaně na terase hotelu a večer večeře, samozřejmě až po večerním cvičení. Obě jídla si dáváme minimálně s hodinovým odstupem po cvičení.

Přes den jsme u moře, bruslíme na kolečkových bruslích a lyžích, jezdíme na kole, chodíme na výšlapy, jezdíme na výlety... A o tom zase až příště. Mějte se moc krásně a posílám vám sluníčko do naší milované zemičky!

 

P.S. O ostrovu Hvar jsem již napsala dosti informací i v předchozích článcích. Pokud budete mít zájem, podívejte se na můj profil na články: 1. Na kole podél moře. 2. Žiji dva životy. V Česku a na Hvaru. 3. Není energie jako energie. 4. Další výlet, tentokrát na ostrov Hvar. 5. Není ovoce jako ovoce. 6. Tip na večeři: carpaccio. 7. Ochutnali jste někdy artyčok? 8. Moje vernisáž: Naše zlatíčka, milujeme je!

A nakonec zde moje první video:

dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Tvůj tip- jak jinak než milovaný domov na Hvaru...
Zuzana Pivcová
Takto motivovaný zájezd má určitě řadu příznivců právě jako i některé tuzemské pobyty u nás pro zájemce o jógu nebo áyurvédu. Asi to je fajn, když si jsou lidé v hlavním zájmu blízcí. A mají-li někoho, kdo je stimuluje a ještě patřičně organizačně zajistí, pak to nemá chybu. Já jsem ale, říkám upřímně, v tomto směru spíše nespolečenská "vlčice samotářka". A to se týká nejen jakékoliv dovolené.
Alena Várošová
Vando,tak jako vždy napsaný Vámi příběh,či reportáž nemá chybu.Krásné fotky,skvělé první Vaše video,které zachycuje nádherný,ladný pohyb těl. A výsledek se určitě dostaví.Velmi Vás obdivuji,co všechno stihnete.Vaše aktivity jsou náročné na čas a teď zase i to cvičení.Mně by nikdo zpostele o 7 hodině ranní nevytáhl ani heverem.Nerada cvičím,jsem pecivál. Vaše pozvání mezi cvičenky mně dobylo energií,hlavně že se nemusím moc hýbat a jen koukat..Je to skvělá činnost pro ženy i muže,kteří chtějí něco pro svůj vzhled a tělo udělat a na Vás je to vidět. Užili jste si nádherných pár dní sluníčka,moře,cvičení a společných večerů,legrace a načerpali nových sil, dobyli jste si všichni baterky. Setkaní tolika lidí najednou to už hovoří o všem,to se jen tak někomu nepodaří, to vše tak parádně zorganizovat. Vando, ještě jednou máte můj obdiv.
Dagmar Bartušková
Ahoj Vando, v Chorvatsku jsem nebyla, ale tím, jak nás postupně seznamuješ s tamním prostředím a křišťálovým mořem, mám dojem, jako bych tam už někdy byla. Ta cvičení jsou jistě prima, určitě bych je vyzkoušela. No, nevím, nevím, v tom vedru bych stěží chytala balanc. Koule by asi dostala na frak! Díky moc za gratulaci. Oslavy byly jak se patří.
Jana Šenbergerová
Díky za milé pozvání, Vando. Vidím, že šíře tvých aktivit je nezměrná stejně jako hloubka Zuzanina talentu. Před oběma smekám a přeji hodně sil a elán ať vás neopouští.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.