Můj tip na dovolenou: Kréta

Můj tip na dovolenou: Kréta

30. 6. 2015

Navštívila jsem o dovolené řecký ostrov Kréta. Bylo tam báječně. Krásná příroda, teplé moře, sluníčko, skvělé jídlo, nádherné památky, nádherný hotel.

Let z Prahy okolo dvou hodin. Jsem ze severní Moravy, odlet byl ve tři hodiny ráno, a tak pro mě byl největší problém dostat se v noci z Hlavního nádraží na letiště. Zlodějské ceny pražských taxikářů jsou pro mě opravdu neúnosné!

Cestovala jsem s německou cestovní kanceláří, a tak jsem ani nebyla překvapena, že v hotelu na mou češtinu nebyl nikdo zvědavý. Domluvila jsem se naštěstí anglicky. Jinak tam převládají němečtí a ruští turisté. Ti je zajímají především. Jsou totiž velmi solventní.

Já jsem si to tam moc užila, přikoupila jsem si i nějaké fakultativní výlety a bylo to skvělé!

Krétu všem moc doporučuji!

 

Můj tip na dovolenou - velká letní soutěž o pobyt v Česku. Napište do rubriky Moje cestování, kde jste byli, co se vám na dovolené či výletě líbilo, jak jste byli spokojeni se službami – ubytováním, stravováním, průvodci, delegáty cestovních kanceláří. Popište, co bylo na navštíveném místě nejzajímavější, co stojí za to vidět, ale i to, co se vám nelíbilo a co byste nedoporučovali. Článek nadepište Můj tip na dovolenou. Všechny příspěvky budou 30. září slosovány a vítěz vyhraje třídenní pobyt v některém z českých penzionů. Více informací zde.
dovolená naše tipy Řecko
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Pravečková
Dobrý den, připojuji se ke všem, kteří si díky vám rádi vzpomenou na Kretu. A pro toho kdo chce typ, navrhuji vypůjčit si auto a navštívit jednu z NEJkrásnějších pláží; pláž Elafonissi. Je naprosto vyjímečná nejen svojí narůžovělou barvou písku.. Bohužel je trošku z ruky, zvláště pro toho kdo je ubytován na severovýchodě. Pláž se nachází na nejzazším jihozápadě. Pláž je písčitá, vstup do moře velmi pozvolný. Můžete si zde vesele brouzdat průzračnou vodou.
Blanka Hlobilová
Vítám paní Martu mezi dopisovatelky. Jsem ráda, že je tu někdo nový. Příští příspěvek již bude určitě rozsáhlejší. Nenechte se odradit !
Elena Valeriánová
Souhlasím s Alenkou T., že je škoda, že Vás článek je tak moc stručný a o Krétě - místu pobytu - píšete velmi málo. Přičemž je opravdu o čem psát. Já byla na Krétě pouze jednou, takže jsem poznala jen malý kousek této nadmíru zajímavé krajiny (popsala jsem ji ve svém článku Barvy Kréty) a ráda v elmi ráda bych se tam vrátila znovu. Ale situace je teď velice špatná - myslím tím vše, co se ve světě děje.
Jarmila Komberec Jakubcová
Na Krétě jsem byla ale v článku nepíšete nic o výletech, o plážích, místních zvycích, o hotelu.To je škoda.Já na Krétě byla několikrát a vždy jsem byla moc spokojená jack s plážemi tak i jeho historií.Za jeden z nejkrásnějšívch výletů považuji na ostrov Santorini nebo plavba lodí na ostrov malomocných.
Hana Rypáčková
Ano, Kréta je rozmanitá.Láká mě stále, ale mám v současnosti divný pocit a jižní ostrovy odmítám přes láci, kterou nabízejí cestovky.
Alena Tollarová
Nezlobte se na mě, paní Marto, ale jako tip na dovolenou se mi článek zdá příliš stručný. Uvítala bych podrobnější informace. Tento text mě na Krétu nenaláká, není tam nic nového.
Zuzana Pivcová
Kréta je tak rozlehlá a je tam tolik k vidění, že jedna návštěva ostrova nestačí k poznání všeho. Moc se mi tam líbilo. Trochu to bylo podmíněno tím, že to byl první řecký ostrov, který jsem navštívila. Hezky jste mi můj pobyt před 12 lety připomněla.
Blanka Hlobilová
Souhlasím, byla jsem na Krétě loni v září s kamarádkou. Krásná příroda, hezký hotel, plno jídla a pití. Nemohly jsme si stěžovat. Na výlety jsme jezdily samy. Doporučuji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.