O čekárenské lavici

O čekárenské lavici

4. 7. 2015

Spatřil mladík na lavici,
velmi krásnou dívku spící,
na nádraží v čekárně.
Řekl si ta čeká mě.

Chtěl přilehnout k ní a se tulit,
když se předtím stačil zhulit.
Co sem za mnou lezeš, vole,
dělej rychle ať jsi dole.

Strčí do něj, na zem padá,
feťáky že nemá ráda,
že nemůže být dost milá
bo je značně přiopilá.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Hihi.Nám předělávají nádraží, tak to snad bude hezčí.Na čekací lavičce jsem jednou zažila slušně oblečeného pána, počůraného.Když ho probudila ajzboňačka, bylo mu tak trapně, všem se omlouval a bylo mi ho líto.Třeba byl nemocný....
Květoslava HOUDKOVÁ
Pane Zdenku, nejen o lavičce, ale o celém našem dosti zpustlém nádražíčku by se Vám básničku určitě napsat nepodařilo. Ale já tam teď často nemusím - na dráhu mám slevu jen 25%. MHD dopravu - i v prodloužených trasách po téměř celém středočes.kraji mám již zdarma - tak stihnu v pohodě 1 denní výlety (tipů mám hodně).
Zdeněk Horenský
Ta nádražní lavice je už asi opravdu historie
Květoslava HOUDKOVÁ
Alenko, nikdo z příslušných míst vlakem nejezdí = mají auta a v těch si sedí pohodlně ani nemrznou. Tak myslím, že příp. "poňoukání" by bylo hrachem na stěně. Upravili nám tu chodníky, některé jsou "oživeny" pásem pro zeleň, už i osázeny. Ale až rostliny povyrostou a zhoustnou, budou z pásů souvislé odpadkové koše. Je to podél hlav. silnice se značným provozem a vyhodit odpadek z auta je v Česku přeci tak jednoduché !!
Alena Tollarová
No Květo, to možná ta vaše lavička zažila i něco podobného z básničky! Jinak by se s tím ale mělo něco dělat, ne? Nemohl by někdo z pravidelných cestujících poňouknout příslušná místa, aby k nádražíčku přikurtovali lavičku novou? Ať se dějí věci, o kterých se dá psát. Bo aby bylo kde spočinout. Ta básnička je boží.
Květoslava HOUDKOVÁ
Souhlasím, Alenko - ale naše nádražíčko už je zcela bez zážitků: Čekárna už dlouho zamčena, jedinou lavičku pod stříškou na nástupišti si nejdříve mladí odtáhli do křoví. Už není ani tam, zřejmě skončila na něčí zahrádce. Tak na 1 vagonek splašeného motoráčku čekáme v létě, zimě vstoje a lístek kupujeme u řidiče tohoto "Pendolína".
Alena Tollarová
Juchů, podle názvu jsem uhodla autora. Ty čekárenské lavice zažijí ale věci!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...