Přes tři brody říčky Krounky

Přes tři brody říčky Krounky

21. 7. 2015
cestování naše tipy výlet
Autor: petr stejskal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
petr stejskal
pro Zdenku. Cíl cesty bylo údolí okolo Krounky. To byl hlavní účel výletu,ostatní jen přidružené. Ale to je asi na každém výletě. P.
Zdenka Jírová
Příliš podrobný popis cesty, je to únavné. Zaměřte se víc na cíl cesty.
Soňa Prachfeldová
Východní Čechy jsou opravdu krásné a dnes jste nás pozval v docela neznámá místa. Díky - pěkné !
Alena Várošová
Moc pěkné vyprávění a co se toho dá za dva dny stihnout.Ae pokud je venku hodně teplo a vedro,tak to by na mne nebylo.
Alena Tollarová
Pane Petře, máte hezký článek. Ale nezlobte se, já vůbec nevím, kde vlastně jste byl. Až Jana trochu objasnila, že ve východních Čechách.
Hana Rypáčková
Obdivuji všechny přispívatele...A koukám, co tu všechno máme.....
Zuzana Pivcová
Líbí se mi, že své cesty dokážete prožít cestovatelsky i společensky.
Alena Vávrová
Pohodové vyprávění o cestovní místy, která osobně neznám :-).
Jana Šenbergerová
Představil jste nám tu krásnou východočeskou krajinu a zajímavá místa. Loni jsme tam trávili báječný týden s autobusovými výjezdy a pěšími túrami z Proseče. Nedaleko zámku Nové Hrady, kterému se také říká český Schonbrunn, se nachází obora s obrovským množstvím jelení a daňčí zvěře. http://foto.mapy.cz/257977-Cesky-Schonbrunn-pruceli-s-balkonem Při zmínce o Podlažicích mě napadlo, že by nebylo od věci něco k nim přidat. http://druidova.mysteria.cz/HISTORIE/Dablova_Bible.htm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.