Díky za výborný nápad

Díky za výborný nápad

14. 7. 2015

Redakce vyzvala členy "i60", aby dávali tipy na výlety a pobyty. Výborný nápad nachází odezvu: čtenáři čtou, zamýšlejí se, zveřejňují své tipy, komunikují, tedy portál krásně žije! 

Z důvodu změny zdravotního stavu jsem stornovala zálohovaný pobyt v Itálii (září), protože nemohu riskovat opustit ČR. Seniorská organizace měla pro to pochopení, pobyt zrušila a zálohu mi vrátí v plné výši, nehradím storno poplatky.

Náhradou mi bude pobyt dle tipu Hanky:  Lhotka u Telče - 5 dní (po-pá). těším se, to bude dobře fungovat doprava, výlety do okolních měst a památky v nich (turistiku letos nezvládnu). Podrobnosti od čtenářů nahradí i potřebu prověření  před rozhodnutím o pobytu.

Já taky přidám své  tipy, najdu i  tipy pro seniory, kteří na prázdniny "vyfasovali" vnoučata. Moje čtyři už odrostla, tipů ale zbylo dost. 

dovolená naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Hano - mohla byste mi napsat svůj mail - ráda bych Vám něco přeposlala (osobně)-nepovažujete-li to za drzost. Můj mail: kurzHoudk@seznam.cz - dík!
Hana Lancová
Mám radost, paní Květo, že jste se do toho tak obula. Je to i má radost. :-))))
Květoslava HOUDKOVÁ
Hurá, už mám potvrzenu rezervaci = v září jedu do Lhotky u Telče. Zpráva z tisku: v Telči je nové info/společenské centrum "Panský dvůr", tak hned mám tip pro 1. výlet ze Lhotky do okolí - načerpám informace pro dny další.
Jana Šenbergerová
Díky tomuto nápadu redakce jsme pořád na cestách, přestože denně spíme ve svých postelích. Jen doufám, že se nám to nebude líbit víc než naše vlastní cestování. :-)
Soňa Prachfeldová
Ano také děkuji redakci a přispivatelům, jsou to zážitky ochutnat cestování z různých částí a nejen naší zemičky. Díky, díky všem.
Květoslava HOUDKOVÁ
"Toulavá kamera" se kdysi stala mým oblíbeným pořadem. Mám i 7 dílů knížky (všechny podepsané p.Toušlovou a p. Maršálem - v Knihovně měli besedu), ale další už nechci. Hodně se toulám a tak jsem si začala zpracovávat TK vlastní: Informace/popisy z časopisů (doplněné dalšími poznámkami) mám jako samostatné listy v šanonu. Pokud kam jedu, vezmu přísluš. list s sebou - cestou "naštuduji" a vím, co zajímavého shlédnout. Po návratu vrátím zpět do šanonu (mohu příp. i okopírovat pro další zájemce). A list papíru je lehčí, než knížka - mně to vyhovuje - jsem spokojena.
Elena Valeriánová
Taky se připojuji k poděkování redakci za výborný nápad "Můj typ na dovolenou". Je tolik krásných míst na světě - u nás i jinde, kde jsme ještě nebyli. I když všude cestovat nemůžeme, určitě si o různých místech alespoň rádi přečteme. A je nesporný fakt, že naše "íčko" nemá díky nápadu redakce okurkovou sezónu. Tak jen směle do toho přátelé, cestujme a radujme se ze života. Kde se na nás hrabe Toulavá kamera! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...