Hotelbus: dovolená
zase trochu jinak

Hotelbus: dovolená
zase trochu jinak

25. 7. 2015

Motto: Kdo chce poznat světa kus, vybere si hotelbus. (Nepleťte si však s nabídkami různých CK a jejich autokary s možností lůžkové úpravy).

Hotelbusy umožňují unikátní cestování: do pěti kontinentů, 80 (i více) zemí, s milióny kilometrů. Autobusů je několik tipů:  IVECO - IRISBUS Lux - KAROSA Lux - VOLVO/Jihoameričan - VOLVO/Afričan a přibývají další. Cestuje maximálně 15 - 18 - 20 osob. Vždy dva řidiči jsou také kuchaři - průvodci, ovládají jazyky (i domorodé), domluví se za vás a vždy rádi pomohou. 

Já jsem na zkoušku (zvládnu to?) projela za pět dní Maďarsko. Autobusem KAROSA Lux: místo 18 lidí nás jelo 15. Byla jsem tehdy nejstarší, v hotelbusu se brzo vytvořila super parta. A všichni o mne pečovali jako o svou babičku! To jsem se měla! 

Zatím tedy jen tato stručná informace - budu ještě pokračovat se svými dojmy a zážitky. Nejsem však obchodním zástupcem CK, proto nezveřejním její název ani sídlo, byla by to reklama.

Ale odpovím případným zájemcům ze svého mailu: kurzHoudk@seznam.cz

cestování naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslav Michal
Vážené dámy Ano - podařilo se vám uhádnout o koho jde. Jedná se o cestovní kancelář Pangeotours, která vozí naše seniory již 25 let po 4 kontinentech světa. Jak máte uvedeno, vše najdete na www.pangeotours.com Jsem rád že se vám tento způsob cestování zamlouvá a kdyby jste děvčata chtěla a bylo vás víc, můžeme, buď já, nebo Cestovatel Bob k vám přijet a uspořádat třeba nějaké povídání o Africe či Jižní Americe. Prostě kdyby vás cokoli zajímalo, není nic jednoduššího než mi brnknout na tel 725 721 073 a nebo napsat na mail jarda.michal@pangeotours.com Budu se těšit.:-) Jarda "hajnej" Michal ředitel Pangeotours
Jarmila Komberec Jakubcová
dívala jsem se na webové stránky cestovky www.pangeotours .com a jsou tam opravdu velmi zajímavé zájezdy jak do exotických zemí, tak i po Evropě.
Květoslava HOUDKOVÁ
"Předělaná" Karosa - je pouze autokar s možností lůžkové úpravy = není totéž jako Hotelbus Karosa Lux!! - to si opravdu nepleťte. V Holelbusu jsou 1nebo 2 lůžk."kajuty" = každý má své malé soukromí. Stručně: 2 řidiči - odpředu místa k sezení - střed pak kuchyňka, umývadlo,WC - potom už jen kajuty /příz. a patro (vč. kajuty řidičů). Na noc zajel Hotelbus do dobře vybaveného kempu (sprchy, toalety, restaurace atd.), ke spánku návrat do kajut. A pokud vím, Hotelbusy využívá - kupodivu - dost seniorů. (Jeden příklad z Afriky: Řidiči se dohodli a účastníci prožili zajímavý den s obyvateli domorodé vesnice (nebojte se -ne u lidožroutů- vrátili se!).
Dagmar Bartušková
Tak to by nemuselo být špatné!
Hana Rypáčková
Klidně sem Květo tu informaci dej.Třeba to může zajímat víc lidiček. Jarmilo, taky jsme dříve jezdili tou předělanou Karosou-ale na noc jsme zastavili.Byla to legrace a zábavné víc než stanování.Sice ne luxus, ale s vícečetnou rodinou to jinak nešlo...
Jarmila Komberec Jakubcová
Také jsem jela na poznávací zájezd tzv.lůžkovým autobusem, ale nebylo to takové luxusní Volvo ale předělaná Karosa co měla ve dne sedačky a v noci se sklopily na ležení.Nazvala jsem tento "bus " autobusem smrti. Cestovala nás 45 a leželo se dole a nad námi druhé patro (bez pásů).Jízda po dálnici směrem Sicilie byl horor.Po návratu jsem o těchto hrůzách informovala Min.dopravy.Autobus nebyl homolovaný pro jízdu ale mělo se v něm jen spát na odpočivadle.Od té doby nejezdím ani luxusním hotelbusem.
Květoslava HOUDKOVÁ
Haničko Ryp. - můžeš mi sdělit svůj mail - mám zajímavou informaci - můj mail je: kurzHoudk@seznam.cz (pro soukr. maily) - dík
Hana Rypáčková
U nás v kraji jezdí: http://www.pangeotours.com/
Květoslava HOUDKOVÁ
"Setkání " = výlet Hotelbusem by bylo možné uskutečnit. CK zajišťuje i zájezdy "na přání" - pro skupiny - dle dohody. Musím se zeptat, zda manažérka (osob.znám) už po MD nastoupila na své místo - vždy byla velmi vstřícná !
Elena Valeriánová
Hani, nevím jak teď, ale kdysi a není to tak dávno, jsem to chtěla zkusit. Odradila mě cena.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...