Tip na výlet "3 v 1":
Kozí farma Pěnčín

Tip na výlet "3 v 1":
Kozí farma Pěnčín

29. 7. 2015

Máte v sobotu 8. srpna volno? Zajeďte se podívat na "Farmářskou slavnost", která se koná od 10.00 do 16.00 hodin na Kozí farmě Pěnčín u Jablonce nad Nisou. U farmy je také "brusírna perel", zřejmě bude přístupná. Farma je součástí výletního areálu. 

Tak tedy: Farma se zvířaty, brusírna perel a krásné okolí = výlet "3 v 1". 

Auto nemám, ale na dotaz mi z farmy sdělili: Autobus z Prahy: od metra "B" - Černý Most  v 7.45, v Jablonci nad Nisou přestup a v 10.05 odjezd směr Pěnčín-Dřevěnka  (www.idos.cz).              

Tak, s kým se tam eventuálně sejdu? 

P.S.: "Psí mateřská škola" končí, zase se mohu toulat.

cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Byl jste vlastně někdo na té akci? Pořád čekám, kdy se objeví nějaká zmínka.
Květoslava HOUDKOVÁ
To b e r u !! = další Setkání "í"čkařek" ( aspoň v kolektivu dle možností) u zvířátek na farmě. Ještě doplňuji : Je to výletní areál - tehdy také jezdil VYHLÍDKOVÝ VLÁČEK po okolí . Teď nevím -nezjišťovala jsem (stejně bych nestíhala-bude mne zase čekat delší cesta domů).
Soňa Prachfeldová
Mám ráda kozičky, dokonce dříve jsme 1 až dvě měli, u Milešova byla také kozí farma, ale jaksi se jim nevedlo. Pro nás daleko, škoda.
Květoslava HOUDKOVÁ
Jsem ráda, že se rozmohly farmy se zvířaty - je krásné, když lidé zvířata milují a vzorně o ně pečují ! Mám různé farmy poznamenané, ale když tam není spojení autobus nebo vlak, nedostanu se tam. Brzy dám článek o rodinné farmě s mnoha zvířaty a chovem nižšího! plemene koní. Děti se na nich jezdit nebojí - vnučka Lenka tehdy jezdila na kobylce Lence = radost 2X.
Alena Vávrová
Ahoj, já jsem byla před lety na kozí farmě tady http://www.kozy.cz/. Jeli jsme ze zámku Dětenice na Staré Hrady. Je to to na Jičínsku - Kozí vršek - Milkovice - u Penců. Jezdí se tam i pomáhat na sena a pořádají se tam "kozí mejdany".
Hana Rypáčková
Před třemi lety jsme byli na chalupě v Jílovém u Držkova a Pěčín jsme navštívili s vnoučaty, korálkování se moc líbilo a nakoupili jsme si sýry.Potvrzuji, že tam mají hodně koziček, ale i ovečka se našla.
Květoslava HOUDKOVÁ
Alenko, obrázek doplnila redakce - to opravdu kozy nejsou(asi nebyl k dispozici "odborník na kozy"(jaké?) Nesdělila jsem kontakt na majitele farmy: pulicek@volny.cz Tak dej vědět - můžeme se tam 8. srpna event. potkat. Tady máš mail: kurzHoudk@seznam.cz
Alena Tollarová
O této farmě vím, ale ještě jsem tam nebyla. Asi tam budu muset vyrazit prohlédnout si kozy. Myslela jsem, že vypadají jinak. :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.